A Paris Saint-Germain elleni mérkőzés után Sergio Ramos és Nacho Fernández is nyilatkoztak, a két védő szavait alább olvashatjátok.

Sergio Ramos
“Létfontosságú győzelem volt a mai, és erre a Bajnokok Ligája mérkőzésre sokáig emlékezni fogok még. Fontos volt a visszavágó szempontjából az, ahogyan nyertünk. Ezen az úton kell tovább haladnunk, és meg kell védenünk a Bajnokok Ligája címünket. Briliánsak voltunk ma. A kapott gól ellenére igyekeztünk megszerezni a győzelmet egy összpontosító ellenféllel szemben. A Real Madridot soha nem lehet leírni”.

“Ez a versenysorozat megköveteli a csapatmunkát, bármilyen hibát is vétesz, kiestél. Mindig résen kell itt lenni. Le a kalappal a csapat előtt az elvégzett munkájáért. Ami a gólokat illeti, ma megvolt bennünk az az összpontosítás, ami korábban hiányzott belőlünk, és a védekezésben is jó formát mutattunk, de itt szükségünk van segítségre. Szenvedtünk, mert a PSG-nek gyors támadói vannak, de jól reagáltunk erre”.

“Mindig tisztelnünk kell az ellenfeleinket. Egy fontos lépést tettünk most előre, de a párharc még mindig nyílt. A szurkolók rendkívüliek voltak, boldoggá tett engem a reakciójuk. Mindig könnyebb az élet, ha a Bernabéu ilyen, mint amilyen ma is volt. Ők a tizenkettedik emberünk a pályán, és szárnyalni tudunk, ha ők is velünk vannak”.

Nacho Fernández
“A mérkőzés elejétől kezdve résen voltunk, nyomást gyakoroltunk már egészen fent, koncentráltunk. A PSG előnyt szerzett, és nehézzé tették a helyzetünket, mert hazai pályán gólt kapni mindig megbonyolítja a dolgokat, de a csapat nem állt le, összpontosítottunk végig az egész mérkőzésen át, és szerintem megérdemelten nyertünk”.

“A mi csapatunk nyerte a történelemben a legtöbb Bajnokok Ligáját, az utóbbi néhány év nagyszerű volt, és nagyon nehéz ezt a címert viselni, mert hatalmas felelősséggel jár. Nekünk, a Real Madrid játékosainak büszkeség volt játszani ma, és minden Real Madrid szurkoló is büszke lehet. A csapatnak úgy általánosságban nagyszerű meccse volt, nagyon boldog vagyok”.

“Neymar elképesztő játékos. Az összes olyan meccs közül, amit a Real Madridban szélső védőként játszottam, egy Neymar kaliberű játékost fogni nagyon nehéz feladat. Nagyon örülök ennek a meccsnek. 3-1 az állás, szerettük volna kapott gól nélkül zárni, de nagyon nyitott a párharc. A PSG hazai pályán nagyon sok gondot okozhat majd nekünk, de van időnk felkészülni rá. Boldognak kell lennünk a mai meccs miatt. Nincsen még vége a nyolcaddöntőnek, de örülünk, mert a győzelem volt a célunk, és általánosságban véve remek teljesítményt nyújtottunk”.

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás