Ahogy azt már megszokhattuk, ha a Real Madrid győz egy nevesebb ellenféllel szemben, akkor azt a szerencse és a véletlen mellett a bíróknak köszönheti. Emlékezzünk csak vissza a Bayern München elleni tavalyi mérkőzésre, de elég, ha elolvassuk a Paris Saint-Germain tulajdonosának, Nasser Al-Khelaifinek a nyilatkozatát.

“A játékvezetői hibák nagyon sokba kerültek nekünk. Kylian Mbappe eseténél lest fújtak. Volt három hiba és nem azt mondom, hogy ezek miatt veszítettünk, de ez különbséget jelentett. Tavaly a Barcelona ellen, a bíró volt, most ismét a bíró volt. Elég. Mi nem vagyunk a Real Madrid, de ami sok az sok. Ez nem jó az európai futballnak és úgy gondolom, hogy az UEFA-nak tennie kell valamit.”

“Nem gondolom, hogy az eredmény igazságos lenne, mert jobban játszottunk a második félidőben, és megvoltak a lehetőségeink a gólszerzésre, de hibáztunk is. A visszavágó azonban a saját stadionunkban lesz és véleményem szerint tovább tudunk jutni a szurkolóink szeme láttára. Mindent meg fogunk tenni, hogy megfordítsuk az eredményt, és hogy ott legyünk a legjobb nyolc között.”

“100%-ig biztos vagyok benne, hogy Neymar velünk lesz a következő szezonban is” – zárta kissé túlzó nyilatkozatát a sejk, akit emiatt az UEFA nagy valószínűséggel meg is fog büntetni, mert már vizsgálják az esetet.

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás