Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-02-21 11:57 e.gergo realmadrid.com
Hivatalos a Leganés elleni utazó keret Spanyol Bajnokság

A spanyol bajnokság 16. fordulójának elmaradt mérkőzését ma kora este pótolja a Real Madrid, az a Leganés lesz az ellenfél idegenben, akik ellen a Real kiesett a Copa del Rey küzdelmeiből. Zinedine Zidane kihirdette csapata utazó keretét a mérkőzésre (18:45, Sport 1).

Kapusok: Kiko Casilla és Luca Zidane. Védők: Dani Carvajal, Sergio Ramos, Raphael Varane, Nacho Fernández, Theo Hernández és Achraf Hakimi. Középpályások: Casemiro, Marcos Llorente, Marco Asensio, Isco Alarcón, Mateo Kovacic és Dani Ceballos. Támadók: Karim Benzema, Gareth Bale, Lucas Vázquez és Borja Mayoral.

Kimaradt a keretből technikai döntés miatt Keylor Navas és Cristiano Ronaldo, sérülés miatt pedig Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos és Jesús Vallejo nem utaznak el a csapattal a ma esti összecsapásra. A Real Madrid várható kezdőcsapata: Casilla, Theo, Ramos, Varane, Carvajal, Isco, Casemiro, Kovacic, Asensio, Benzema és Bale.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend