Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-02-22 07:19 Realista24 marca.com
Kovacic tökéletesen pótolta Modricékat Érdekességek, statisztikákSpanyol Bajnokság

Toni Kroos és Luka Modric sérülése sajnálatos dolog, de jó magyar szokáshoz híven, ha meg kell keresnünk a jót a rosszban, ez a jó pedig jelen esetben az, hogy Mateo Kovacic pályára léphetett, és végre kezdőként.

A Real Madrid tegnap a Leganés stadionjában tett látogatást, hogy bepótolja a Klubvilágbajnokság miatt elhalasztott bajnokit, és a blancók 1-3-as győzelmet arattak, miután 1-0-ás hátrányból sikerült megfordítaniuk a mérkőzést, a horvát középpályás vezérletével.

Kovacic a tegnap késő délután / kora este megrendezett mérkőzésen 91 passzal próbálkozott, és 88-at sikeresen hajtott végre, ami 96,7%-ot pontosságot jelent. De ha mindez nem lenne elég, akkor érdemes megfigyelni, hogy mind a három madridi gólból kivette a részét. Lucas Vazquez egyenlítő gólja előtt ő kezdte meg a támadást, majd Casemiro gólját megelőzően is részt vett az összjátékban.  A kegyelemdöfést jelentő harmadik gól előtt, amelyet büntetőből szerzett Sergio Ramos, ő volt az aki ellen szabálytalankodtak a hazaiak.

Kérdés, hogy mire lesz elég ez a teljesítmény a jövőre nézve?

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend