Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-02-24 21:01 Dupla D as,marca,rm.com
Kovacic: „Nagy jövő áll Ceballos előtt” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Zidane mellett néhány játékos is értékelte a ma délután látottakat, és természetesen mindenki nagyon pozitív hangvételű nyilatkozatot adott.

Lucas: „Újra versenyben a ligában? Apránként haladunk előre…”

Újabb madridi góleső: „Amikor gólókkal nyersz, akkor az nagyon jót tesz a csapatnak. Fantasztikus érzéseket vált ki, és feltölt minket.”

Benzema teljesítménye: „Karim újabb nagyszerű meccset hozott le, két gólpasszt adott és gólt is szerzett. Nagyon boldogok vagyunk a játéka miatt.”

Zidane lehetőségei: „Jól érzem magam. Boldog vagyok a percekkel, amiket Zidane ad nekem.”

Küzdelem a ligában: „Apránként haladunk előre. Folyamatosan nyernünk kell és várni, hogy megfelelően alakuljanak az eredmények.”

Kovacic: „Ceballos? A váltás kemény volt a számára, de nagy jövője van Madridban…”

A mérkőzés elemzése: „Nehéz mérkőzés volt, különösen az első félidő. A második nagyon jól sikerült, aminek a kulcsa az első gólunk volt. Ezután kicsit hátrébb álltunk, mert fontos volt, hogy ne kapjunk ma gólt.”

A BBC teljesítménye: „Gareth ma a bal oldalon játszott, de mindenhol jól teljesít. Cris és Karim nagyon jól segítették egymást, és nagyon boldog vagyok miattuk.”

Benzema mérkőzése: „Nagyon jól játszott, még a védekezésben is besegített. Mindig szeretne gólokat szerezni, de ha nem tud, akkor is nagyon jól teljesít.”

A mostani forma: „Időre van szükségem. Nem teljesítettem jól, amikor visszatértem, de már emeltem a tempón, és most jól érzem magam.”

Ceballos és a váltása: „Daninak nagy jövője van Madridban. A váltás kemény volt a számára. Ez a Real Madrid, nagyon nehéz. Harcolnod kell, de ha harcolsz, akkor minden jól fog menni.”

A Liga: „Meccsről meccsre haladunk. Nem gondolunk arra, hogy vége lenne. Volt, ami korábban nem úgy sikerült, ahogy kellett volna, de előre tekintünk.”

Keylor: „Cristiano gesztusa Benzemához sokat mond el a csapatról…”

A mérkőzés: „Boldog vagyok, ha a kapuban állva segíthetek a csapatnak. A munkámat végeztem, de mindannyian nagyszerűen játszottunk.”

Ronaldo szintje: „Cristiano mindig ugyanazon a szinten akar lenni, de emberek vagyunk és a testünk elhasználódik. Igyekszünk a legmagasabb szinten maradni, és mindig a lehető legjobb teljesítményt nyújtani.”

Ronaldo gesztusa Benzema felé: „Cristiano gesztusa Benzema felé sokat elmond a csapatról, és arról, hogy milyen ember. Ha valamit csinál, akkor mindenki utánozni fogja. Most jobban össze kell tartanunk, mint valaha.”

A jövő: „Senkinek nem kell bizonyítania semmit.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend