Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-03-10 18:08 e.gergo realmadrid.com
Casemiro: „Tudtuk, hogy minden erőnkre szükség lesz, ha nyerni akarunk itt” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

Az Eibar elleni meccs után Casemiro, Marcelo, Carvajal és Lucas is nyilatkoztak a csapattól Zidane mellett.

Casemiro „Igazán keményen dolgoztunk, mert tudtuk, hogy minden erőnkre szükség lesz akkor, ha itt nyerni szeretnénk. Ezt meg is tettük, és jól játszottunk egy olyan ellenféllel szemben, akik nagy nyomást gyakoroltak ránk, egy kis pályán. Jó sorozatban vagyunk. Gyors egymásutánjában két meccsünk volt, és ma pont olyan teljesítményt nyújtottunk, amilyet kellett. Most egy hosszú hét van előttünk a munkára és pihenésre, erre is szükség lesz, mert túl vagyunk pár kemény meccsen a közelmúltban”.

Ronaldo és Modric: „Tisztában vagyunk Modric képességeivel. Volt egy komoly sérülése, de létfontosságú játékosa a csapatnak. Ez utóbbi Ronaldóra is mindig igaz, és továbbra is élvezhetjük a világ legjobb játékosának játékát. Öröm számunkra, hogy a mi csapatunkat erősíti”.

Marcelo „Az Ipurua stadionban mindig nehéz játszani, és az Eibar kemény nyomást gyakorolt ránk, de végül sikerült felvennünk ezzel a ritmust, és győzelemmel térhetünk haza. Ha a Bajnokok Ligájában jól szeretnénk teljesíteni, akkor minden bajnoki meccsünkön jól kell játszanunk, mert ez motivál bennünket a további munkára. Tovább fogunk harcolni. Végeznünk kell a munkánkat, ami a foci és a kemény edzés. Akármikor csak szükségünk van Cristianóra, rá mindig lehet számítani. Ő a pályán mutatott játékával beszél”.

Zidane: „Ramos csak kiszaladt a mosdóba, és utána vissza is jött”

Carvajal „Az Eibar igazi problémát jelentett számunkra, és a meccs java részében ők voltak a jobb csapat a pályán, mi viszont pontosak voltunk, és így három ponttal mehetünk haza. Keményen megharcoltunk ezért a győzelemért. Az Eibar nagyon megdolgoztatott bennünket érte, nagyon magasan nyomást gyakoroltak már ránk, és szenvedtünk a labdakihozatalban. A kedd esti erőfeszítéseket is éreztük még ma. A meccs végén tartottuk a tempót, pozitívak maradtunk, és így sikerült bebiztosítani zsinórban a második idegenbeli győzelmünket. Három fontos pontot szereztünk ma, egy olyan ellenféllel szemben, akiknek fantasztikus szezonjuk van idén”.

„Pozitív számunkra ez a győzelem. Voltak meccsink, amiken nem tudtunk rendesen fellépni az utolsó percekben, és volt, hogy emiatt veszítettünk is. A dolgok jól alakultak, mert a csapat egységes volt ma. A gólpasszom egy jó letámadásból jött, szép csapatmunka volt. Kulcsfontosságú volt számunkra a meccs vége felé, hogy keressük a győztes gólt, és végül meg is szereztük”.

Modric dicsérete: „Fantasztikus játékos, kulcsfontosságú számunkra, ez garancia nála, és remélem a formája kitart a szezon végig, és utána még sok éven át”.

Lucas Vázquez „Azt kell néznünk, ami jól ment. A szezon során egy csapatnak vannak jó és rossz meccsei is, a main megszenvedtünk. A csapat tudta, hogy hogyan kerekedjen felül, és a saját erősségeinkre játszottunk, így megszereztük a három pontot. Jól játszottunk, csapatként küzdöttünk, és fontos győzelmet zsebeltünk be. Fontos, hogy megnyerjük a meccseinket, legyen az otthon vagy idegenben. Ronaldóról nagyon sok negatív dolgot mondanak, pedig elképesztő számokat produkál, és örülünk neki, hogy jól megy neki, és meccseket nyer a csapatnak. Remélem a szezon végén még több gólja lesz majd”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend