Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-03-10 12:52 Realista24 marca.com
Újabb fejezet a kapuskérdésben Átigazolási hírek

A Marca szerint a Real Madrid újabb kapust szemelt ki, mégpedig a horvát U21-es válogatott és a Hajduk Split játékosát, Karlo Leticát.

A kapus az elmúlt 2,5 hónapban hívta fel igazán magára a figyelmet a klubcsapatában mutatott teljesítményével, ez pedig nem kerülhette el a Királyi Gárda tehetségkutatóinak figyelmét sem. A madridi vezetők pedig nem tétlenkednek és már fel is vették a kapcsolatot a játékos ügynökével és klubjával is. Az új Jan Oblaknak tartott hálóőr, 2 méter 2 centiméter magas, technikás és 21 éves.

A klub Leticában látja Keylor Navas tökéletes utódját, és mind a két kapust alkalmasnak találják arra, hogy gond nélkül együtt tudjanak dolgozni. Ez pedig azt is jelentené egyben, hogy Navas marad a Real Madridnál. Letica mellett szól az is, hogy tökéletesen beleillik a klub jelenleg is zajló igazolási projektjébe; fiatal, nagy jövő előtt álló tehetségekre vadászik a klub, akiket a mai piaci viszonyok mellett olcsón meg lehet szerezni.

Korábban szó volt Kepa Arrizabalaga leigazolásról is, azonban a csapat edzője, Zidane megvétózta, Pérez pedig hallgatott rá. Ez azonban nem azt jelenti, hogy nem fog kapust igazolni a csapat, de Kepa már januárban érkezett volna, Zidane azonban nem akart új arcokat látni a szezon közepén.

A másik két jelölt a kapusposztra, a Manchester United játékosa De Gea és a Chelsea belga hálóőre, Courtois. Utóbbi éppen szerződéshosszabbítás előtt áll, előbbi ára pedig a hírek szerint közel van a 100 millió euróhoz, de valószínű a belga sem lenne sokkal olcsóbb.

A magas árak ellenére, mind a két játékos leigazolása téma a blancók ovális irodájában, azonban Letica színre lépésével valamelyest csökkent az intenzitás a gigászok irányába. Illetve azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy kettőjük érkezése esetén, Navasnak távoznia kellene, Keylor pedig élvezi Sergio Ramos és Cristiano Ronaldo teljes támogatását, így könnyen megvétózásra kerülhet egy galaktikus kapusigazolás. És nem mellékesen Zidane tökéletesen elégedett Navasszal…

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend