Tizenöt. Ennyi mérkőzés vár még a Real Madridra idén, beleszámolva a Bajnokok Ligája döntőt is. És ennyi tökéletes mérkőzést vár el a csapattól Zinedine Zidane.

Nem titok, hogy a klub vezetősége csalódását fejezte ki, amiért a csapat ilyen borzasztó módon szerepelt a honi bajnokságban, illetve a kupakiesésnek sem örültek. Főleg azért, mert mindezt úgy tették, hogy a 2016/2017-es szezonban bajnoki címet ünnepelhetett a klub, és címvédőként igen kellemetlen, hogy már féltávnál is 15 pont lemaradásban voltak az éllovas Barcelonához képest.

Zidane és a játékosok szerencséje(?), hogy a Bajnokok Ligájában egészen más képet mutatnak, mint a spanyol pontvadászatban. Európa legrangosabb sorozatában – eddig – ellentmondást nem tűrően játszottak és jelezték, hogy igényt tartanak az újabb első helyért járó trófeára.

A Paris Saint-Germain elleni visszavágót követően olyan mondatok köszöntek vissza az öltözőből, hogy “már csak négy meccs van”, és óriási a vágy a csapatban az újabb Bajnokok Ligája győzelemért. Most pénteken fogják sorsolni a következő ellenfelét a Királyi Gárdának, azonban Zidane nem szeretné, ha a csapat csak a Bajnokok Ligájára koncentrálna, elvárja játékosaitól, hogy mind a 15 mérkőzésre 100%-ban felkészüljenek. Az első teszt már most hétvégén, a Girona ellen lesz.

A negyeddöntők első mérkőzésére április 3-án vagy 4-én fog sor kerülni, a visszavágókat pedig egy héttel később fogják lejátszani. Ezen a két mérkőzésen talán kijelenthetjük, hogy nem lesz gond a motivációval, azonban a francia edző nem akarja újra meglátni azt a fajta játékstílust, amit az Eibar elleni mérkőzésen mutattak a játékosok.

Zidane 15 győztes mérkőzést vár el a csapattól!

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás