A Real Madrid és Cristiano Ronaldo között a hírek szerint továbbra is van némi bérfeszültség. De mielőtt valaki arra gondolna, hogy újabb “botrány” van kialakulóban a jó eredmények miatt, azt el kell szomorítanunk, mert szó sincs ilyenről. A klub tökéletesen elégedett a portugál játékos munkájával és hozzáállásával, a támadó pedig egyre jobb formában van, ezt pedig láthatjuk meccsről meccsre a pályán is.

Néhány hónappal ezelőtt úgy tűnt, hogy Pérez és Ronaldo végleg eltávolodnak egymástól, azonban a legfrissebb hírek szerint sikerült megállapodásra jutni.

“Mint minden háborúban, ez esetben is voltak a színfalak mögött zajló tárgyalások. Sokáig úgy lehetett gondolni, hogy Ronaldo és a klub nem beszélnek egymással, de ez nem így volt, folyamatosan kommunikáltak. A Real Madrid a szezon végén egy hatalmas szerződést fog Ronaldónak adni. A klub nettó 35 millió eurós fizetést fog kínálni a játékosnak. Jorge Mendes (a játékos ügynöke), minden héten tárgyal Florentino Pérezzel és José Ángel Sanchezzel” – mondta el Eduardo Inda egy televízióműsorban.

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás