A PSG és a Real Madrid között nyáron valószínűleg igazi háború dúl majd, hiszen Florentino Pérez nem titkolt szándéka megszerezni Neymart, azonban újabb szereplőért küzdhet meg a két fél, ezúttal De Gea került mindkét csapat célkeresztjébe.

Az elmúlt hetekben a spanyol lapok szinte minden nap lehoztak egy hírt azzal kapcsolatban, hogy Neymart a nyáron Pérez elnök mindenképpen meg akarja szerezni a francia klubtól. Ezen a héten sincs ez másként, az AS már többször beszámolt arról, hogy milyen stratégiákat vetne be Pérez. Neymar ára napról napra nő, a tavaly nyáron 222 millió euróért klubot váltó brazil ára azóta még tovább emelkedett. Mindezért a hírek szerint a PSG elnöke, Nasser Al-Khelaifi Brazíliába repül a héten, hogy beszéljen a sérüléséből lábadozó világsztárral a jövőjét érintő kérdésekről.

A Telefoot pedig a héten már arról számolt be, hogy a párizsiak elnöke újabb célpontot nézett ki magának, aki nem más, mint a Real Madrid által folyamatosan körbeudvarolt De Gea. A spanyol kapus Courtois mellett már régóta a spanyol gigász radarján van, és ez ezen a nyáron sem fog változni. 2015-ben az utolsó napon egy oltári nagy baki miatt nem sikerült leigazolni a Manchester United kapusát, ami azóta is nagy fájdalma Péreznek, így ezen a nyáron már szeretné végre időben lezárni az üzletet.

Az elmúlt évek átigazolási politikája azonban nagyban függ attól, hogy éppen mit nyer a csapat, leginkább persze a Bajnokok Ligájától, így az átigazolásokról Pérez csak a szezon végén egyeztet majd Zidane-nal. A francia edző bizalmát egyelőre Keylor Navas nagyon is élvezi, ráadásul Kepa leigazolását már megvétózta a mester, ám minden jel arra utal, hogy a nyáron De Gea lesz a fő célpontja a vezetőségnek, főleg, ha nem nyer semmit az együttes a szezon végén.

De Gea egyelőre még Courtois-t is megelőzi Pérez kívánságlistáján, annak ellenére, hogy a spanyolt sokkal komplikáltabb és drágább lesz megszerezni, mint a Chelsea belga kapusát. Conte jelenlegi kezdőkapusa ugyanis az elmúlt hónapokban többször is kijelentette, hogy egy napon szeretne visszatérni Spanyolországba, szeretne újra a La Ligában védeni. A Manchester United eközben arra készül, hogy De Gea fizetését megemelje, a háromszor is az év legjobb Premier League kapusának megválasztott játékos 280,000 eurót kaphatna hetente, ha aláírja az új szerződést.

Persze a pénz a PSG számára sem érdekes, ezt az elmúlt években rendre bizonyították. Pénz nem számít, ezért nyáron egy igazán híres és kiváló kapust akarnak Párizsba csábítani. Ráadásul, hogy még egy csavar legyen az ügyben, Nasser Al-Khelaifi kedveli Courtois-t is, így a belga kapus is könnyen belecsöppenhet a Real Madrid vs. PSG, a Pérez vs. Nasser Al-Khelaifi csatába a nyáron…

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás