Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-03-14 17:11 ___Samy___ marca.com
A Real Madrid ‘A’ és ‘B’ terve Átigazolási hírek

Idén nyáron sem fognak unatkozni Madridban, hiszen válogathatnak kedvükre a „galaktikus” érkezők közül. Azonban egyre inkább úgy tűnik, hogy a fővárosiak vagy minden erejüket a Neymar-transzferre fogják fordítani, vagy hoznak helyette két-három nagyobb nevet.

Egyelőre a PSG brazil sztárja, Neymar tűnik az elsődleges célpontnak idén nyáron, de az olyan játékosok, mint Harry Kane, Mauro Icardi és Karlo Letica is ott van a lehetséges érkezők között. Ha azonban a realitás talaján maradunk, talán a Fehéreknek könnyebb dolguk lenne, ha a Chelseanél próbálkoznának Eden Hazard leigazolásával ahelyett, hogy Harry Kane-t környékezik meg. Ráadásul utóbbi nemrég szenvedett egy elég súlyos sérülést.

Aztán ott van Icardi is, aki helyett szintén könnyebben kivitelezhető választásnak tűnne Robert Lewandowski, akinek a jövője még a mai napig nem tisztázott a bajoroknál. Ugyanakkor a kapus poszton is van miből válogatnia Florentino Pereznek, hisz David De Gea mellett most már a fiatal horvát játékos, Letica neve is felkerült a kivánságlistára. A Real Madrid már nagyon régóta szeretné megszerezni a Manchester United portását, akit talán most már könnyebb lenne elcsábítani a sorozatos kudarcok miatt. Eddig José Mourinho kétségbeesetten próbálta megtartani a kapust, azonban lehet ebbe az üzletbe neki már nem lesz beleszólása.

Nálad ki vagy kik lennének az érkezők, illetve távozók? Tényleg van kapuskérdés a Real Madridnál? Írd meg a válaszod a fórumon, vagy itt a cikk alatti hozzászólásban!

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend