Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-03-18 12:45 ___Samy___ as.com
Nedved: „A Juventus képes bajt okozni a Real Madridnak” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Két mérkőzése lesz arra a Juventusnak, hogy bosszút álljon a Real Madridon a tavalyi Bajnokok Ligája döntőben elszenvedett vereség miatt. A sorsolást követően a torinói klub alelnöke, Pavel Nedved is nyilatkozott, és elmondta a véleményét.

A pénteki sorsoláson kiderült, hogy a Juventus ezúttal a legjobb nyolc között találja szemben magát a Real Madriddal, így megismétlődik a tavalyi BL döntő. Azonban Nedved szerint ezen a párharcon mit sem fog számítani az elmúlt döntő eredménye.

Azt a mérkőzést a Real Madrid 4-1-re nyerte meg, Cristiano Ronaldo pedig duplázni tudott. Így a Real Madrid történelmet írt, hisz ez volt az első címvédés a Bajnokok Ligájában. Azonban vissza kell emllékeznünk 2015-re, mikor a két csapat az elődöntőben találkozott, és akkor is címvédőként lépett pályára a spanyol fővárosi csapat. Abból a párharcból az olaszok kerültek ki győztesen. Nedved is úgy véli, hogy a két mérkőzésen lehet keresnivalója a Juventusnak, a hiányzók ellenére is – Medhi Benatia és Marlem Pjanic nem lehet ott az első mérkőzésen.

„Nem hiszem, hogy a két csapatot befolyásolni fogja a tavalyi döntő eredménye,” mondta az alelnök. „Ez egy másfajta összecsapás lesz, legalább 180 percet fogunk játszani. Szerintem képesek vagyunk bajt okozni még annak ellenére is, hogy lesznek nehézségeink, beleértve a két hiányzót, akik nem lehetnek ott az első mérkőzésen.”

A Juve még három fronton harcol

Mivel 15 pontos hátránya van a Real Madridnak a Barcelona mögött, és csak 10 mérkőzés van már vissza, ezért Zidane fiai már csak a BL-re koncentrálhatnak. Ezzel szemben a Juventus még három kiírásban is áll; bejutottak az Olasz Kupa dönőjébe, és nagy harcban vannak a Napolival a bajnoki elsőségért is.

„Két nagyszerű mérkőzés lesz, és azzal a csapattal fogunk találkozni, akik az elmúlt két évben mindkétszer megynerték a Bajnokok Ligáját,” nyiltakozta Nedved a klub hivatalos honlapjának. „A Paris Saint-Germain ellen lenygözött a Real Madrid. A bajnokságban visszafogottak, így már csak a Bajnokok Ligájára összpontosíthatnak, és mindent meg fognak tenni, hogy ismét megnyerjék.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend