Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-03-22 17:09 Realista24 as.com
Varane: „Hiszünk benne, hogy nyerni tudunk valamit” Nyilatkozatok

Raphael Varane a válogatott szünet alatt szakított időt arra is, hogy interjút adjon a Men’s Health munkatársának, amelyben beszélt a szezonról és röviden bemutatta hogyan is néz ki egy edzésnap.

A szezon analizálása

„A bajnokságban sokkal komplikáltabbak a dolgok, mint egy évvel ezelőtt, de a Bajnokok Ligájában továbbmentünk, és az elődöntőben vagyunk. Úgy vélem, hogy voltak olyan mérkőzések a szezon során, ahol jól játszottunk és mégsem nyertünk, de a bajnokság hosszú és folyamatosságra van szükség. A csapat azonban továbbra is magabiztosan dolgozik tovább, és tudjuk, hogy azokkal a képességekkel és tapasztalattal, amivel rendelkezünk hiszünk benne, hogy címeket nyerhetünk a szezonban.”

A PSG elleni mérkőzés

„Franciaországba visszatérni különleges dolog számomra, ez egyértelmű. De a meccsre összpontosítottam, arra koncentráltam, hogy olyan jó legyek, amennyire csak tudok. Tisztában voltam a mérkőzés országra való hatásával és a PSG felé irányuló elvárásoknak. A mérkőzés különleges kontextusa miatt még inkább a célokra kellett fókuszálni.”

Napi rutin

„Először is, megérkezünk az edzőközpontba, felkészülünk a feladatokra, kezelést kapok a fizioterapeutától, és egyenesen az edzőterembe megyek, hogy beindítsam a szervezetem. Az edzés intenzitástól függően nyújtunk, dolgozunk a mozgásunkon, mindent megteszünk, hogy jól felkészüljünk. Később megkezdődik az edzés, és a naptól függ, hogy mivel foglalkozunk többet, erőnléten, taktikán vagy technikán. A hossza szintén változó, 45 perctől másfél óráig terjed.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend