Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-03-23 10:26 Realista24 mm.com
Ceballos: „Keményen fogok dolgozni azért, hogy emlékezzenek rám Madridban” Nyilatkozatok

A Zidane által gyakran mellőzött Dani Ceballos, az U21-es válogatott tegnapi mérkőzésén remek teljesítménnyel tűnt ki. Természetesen a mérkőzés utáni interjú során a jelenlegi helyzetéről is faggatták az újságírók.

„A lehető legtöbbet próbálom kihozni a lehetőségekből, amiket kapok, de tiszteletben kell tartani az edző döntését. Nem bánom, hogy nem távoztam a télen” – kezdte Ceballos, majd az ominózus 28 másodperces meccséről kérdezték.

„A focisták tisztában vannak vele, hogy az ilyen dolgok megtörténhetnek és tanulni kell belőle. A családom támogatott. Zidane elnézést kért másnap a történtekért, mert tudja, hogy egy játékos számára kemény dolog keresztülmenni egy ilyen dolgon. Őszinte volt ezzel kapcsolatban és nyilvánosan is elismerte, hogy elnézést kért.”

„Kevesebbet játszok, mint amennyire eredetileg számítottam, de senki nem tántoríthat el az álmomtól, hogy sikeres legyek Madridban. Nem könnyű elhagyni a csapatot, ahol alapkezdő vagy és aztán gyorsan rájössz, hogy milyen jó játékosok is vannak itt. Szerettem volna nagyobb szerepet kapni, de ez jó alkalom arra, hogy fejlődjek és érettebbé váljak. Az volt az álmom, hogy a Madridban játszhassak és továbbra is azért fogok keményen dolgozni, hogy emlékezzenek a nevemre a klubnál” – zárta gondolatait Ceballos.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend