Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-03-31 22:54 e.gergo realmadrid.com
Lucas: „Jó sorozatban vagyunk, az utóbbi hónapokban nagyszerű munkát végzünk” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Las Palmas elleni, 3-0-ra megnyert spanyol bajnoki mérkőzés után Lucas Vázquez, Achraf Hakimi és Jesús Vallejo is nyilatkozott.

Lucas Vázquez „Nagyon nehéz meccs volt ez egyből a válogatott szünet után. Létfontosságú győzelem volt ez, ami nagyon jót tett nekünk a Juventus elleni meccs előtt. Jó sorozatban vagyunk, az utóbbi hónapokban nagyszerű munkát végzünk, jobban érezzük magunkat a pályán, jobban játszunk és több gólt is szerzünk”.

„Meg kell próbálnunk kihozni a legtöbbet a Bajnokok Ligája következő egyenes kieséses szakaszából is. Bale két gólt szerzett, remek teljesítményt nyújtott és nagyon örülünk neki. Nacho érzett egy kis kellemetlenséget, ki kell várnunk hogy mit tudunk meg az állapotáról később”.

Jesús Vallejo „Nem kis dolog ebben a stadionban három gólt lőni, és egyet sem kapni, szóval nagyon boldogan térünk vissza Madridba. Nagyon örülök neki, hogy egy újabb meccset játszhattam, és hogy jobban érzem magam a sérülés után. Remek érzésekkel tértem vissza, és szeretném megköszönni a klub orvosi stábjának is a munkájukat, nagyon jól bántak velem.”.

„Az edző arra kér minket, hogy mindig 100%-ot nyújtsunk, hogy megnehezítsük a feladatát, amikor össze kell állítania a csapatot. Az a cél, hogy minden kapott lehetőségből kihozzuk a lehető legtöbbet, és teljes erőbedobással játsszunk, ezzel is segítve a csapatot, amikor csak játszunk. Megmutattuk, hogy készen állunk a keddi meccsre. Az egész csapat alig várja, hogy Torinóba utazzunk, erős egységet alkotunk. Létfontosságú meccs lesz majd, amire jól felkészültünk. Remélem Nacho sérülése nem komoly, mert kulcsfontosságú játékos számunkra. A Las Palmas olyan csapat, amelyik szereti birtokolni a labdát, és kombinatív játékstílusuk van, úgy játszanak, ahogyan arra az edzőjük kéri őket. Sok szerencsét kívántam nekik a szezon végére, mert nehéz helyzetben vannak”.

Achraf Hakimi „Örülünk ennek a győzelemnek a Las Palmas ellen, és Bale miatt is, aki két gólt is lőtt ma. Kulcsjátékosa a csapatnak, és reméljük, hogy még sok gólt fog majd lőni. Nagyon jól felkészültünk a következő mérkőzésekre, amik várnak ránk, remek morállal vágunk bele ezekbe is. Én bevethető vagyok, amikor csak az edzőnek szüksége van rám, és a több játékperc magabiztosságot ad nekem. Jól felkészültünk, és alig várjuk már a meccseket, amik várnak ránk. Reméljük, hogy Nacho sérülése nem komoly, mert nagyon fontos játékos a csapat számára, mindig segít nekünk”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend