Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-04-04 08:11 Realista24 marca.com
Allegri: „Ronaldo a legjobb évek óta” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A Real Madrid minden bizonnyal szertefoszlatta a Juventus Bajnokok Ligája álmait, hiszen kedden este, egy tükörsima mérkőzésen Cristiano Ronaldo vezérletével 0-3 arányban legyőzték a torinói csapatot. A mérkőzés után Massimiliano Allegri is nyilatkozott.

„Évek óta ő a legjobb támadó a világon, ez egyértelmű. A szurkolók nagyszerűek voltak azzal, hogy megtapsolták. A futball egy show és ha olyan pillanat születik meg, mint ez a gól, akkor az a helyes, ha megtapsoljuk” – kezdte Ronaldo dicséretével Allegri.

„A Real Madrid és a Barcelona a két legjobb csapat, mert az egyikben ott játszik Ronaldo, a másikban pedig Messi, ami jelentős előny nekik. Mérges vagyok az eredmény miatt. Eltekintve az első góltól, a játékosaim jók voltak. Nem tudom, hogy mi fog történni a visszavágón. Amiben mi hiányt szenvedtünk, az a góllövés. Ha nem rúgsz gólt, a Real Madrid le tudja zárni a mérkőzést, és ez az amit tettek. Nem volt szerencsénk, ez igaz. Jól játszottunk az első félidőben, de a Real Madrid is fontos dolgokat tett, és a kapusuk is megakadályozott minket a gólszerzésben” – zárta gondolatait az olaszok mestere.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend