Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-04-07 17:56 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „A Barcelona megtörte a hagyományokat, így nem fogunk nekik sorfalat állni” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Real Madrid vezetőedzője a holnap délutáni, Atlético Madrid elleni spanyol bajnoki mérkőzés előtt is megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját.

A meccsről: „Azért megyünk majd ki a pályára, hogy nyerjünk. Nem dőlhetünk hátra, vagy állhatunk hozzá máshogy. Egy nagyon jó csapattal nézünk majd szembe, védekezésben és támadásban is nagyon jók. Jó meccs lesz, és a saját intenzitásunk lesz majd a kulcs. Szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat ezen a meccsen is. Három pont forog kockán, és mindkét csapat számára ugyanolyan fontos ez az összecsapás. Csak erre összpontosítunk most, hogy csökkenteni tudjuk a hátrányunkat a tabellán. Az Atlético megérdemelten van ott a második helye, mi pedig annyit tehetünk, hogy csökkentjük a lemaradásunkat. Az a kötelességünk, hogy minden meccsen beleadjunk minden tőlünk telhetőt azért, hogy a hátrányt minél jobban lefaragjuk, folytatnunk kell ezt a bajnoki szezon végéig”.

Meccsek háromnaponta: „Úgy kezeljük ezt, ahogyan mindig is tettük. Nincs sok időnk a pihenésre, de az Atléticónak még kevesebb volt. A saját játékunkra összpontosítunk, és mentálisan és erőnlétileg is készen állunk. Jó formában vagyunk, és meg szeretnénk mutatni, hogy versenyben akarunk lenni”.

„A szezon során vannak időszakok, amikor a dolgok nem alakulnak jól. Ezt már megtapasztaltuk, egy darabig eltartott, különösen a gólok hiányában mutatkozott meg. Ugyanúgy folytattuk a munkát, mert emlékeznünk kell rá, hogy az ilyesmi előfordul. A szezon kezdete nagyon kemény volt, de ezzel már semmit nem tudunk kezdeni most. Csak annyit tehetünk, hogy jó teljesítményt nyújtunk a meccseinken, azt akarjuk, hogy erősen fejezzük be a szezont”.

Cristiano Ronaldo: „Mindig beszélgetünk vele is, és a többi játékossal is. Mikor sok jó meccsünk van gyors egymásutánjában, mindannyian tudjuk, hogy pihentetésre lesz szüksége, és ezt megbeszéljük vele is. Nem fogok részleteiben belemenni ebbe, az ilyesmi az öltözőn belül marad”.

Sorfal a Barcelonának: „Nem fogunk sorfalat állni nekik. Már megint erről kérdeztek, de korábban is elmondtam már erre a válaszomat, és nem fogunk most újra belekezdeni ebbe a témába. Ez az én döntésem. Nem állunk majd nekik sorfalat, történet vége. A Barcelona megtörte ezt a hagyományt, így nincs már többé”.

Bale: „Mindegyik játékos fontos számomra, és ő is fontos lesz a szezon végig. Úgy hiszem, hogy eljönnek azok az idők, amikor sokat fog majd adni a csapatnak, de nekem kell összeállítanom a csapatot. Mindegyik kerettag játszani akar, és egy hozzá hasonló játékos esetében ez különösen igaz. Tudjuk, hogy mire képes, és hogy mit tett eddig is”.

„A legutóbb nem melegített be, mert másnak kellett beállnia. Itt lesz a következő szezonban, csak úgy, mint a többiek. Nem tartom igaznak, hogy Bale csak a kevésbé fontos meccseken szerepelne. Nagyon sok mérkőzésünk van, ő a Real Madrid játékosa, és az is marad. Nekem ez a benyomásom, de meg kell várnunk, hogy mi történik majd. Részt vesz az edzéseinken, és nem fogja engedni, hogy a motivációja csökkenjen. Ezért vagyok itt”.

Saját jövőjéről: „Nem beszéltem még erről a klubbal. Csak az edzői feladataim foglalkoztatnak most, és nem érdekel, hogy mit hoz majd a jövő”.

Griezmann: „Nagyszerű játékos, és kulcsember az Atlético Madridban. Nem lep meg minket az sem, hogy ilyen jól teljesít”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend