Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-04-12 02:17 e.gergo juventus.com
Buffon: „Mindig is megtiszteltetésnek veszem, ha a Bernabéu közönsége előtt játszhatok” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

A Real Madrid elleni mérkőzésük után a Juventus csapatából a vezetőedző Allegrin és az elnök Agnellin kívül Buffon, Chiellini és Benatia is nyilatkoztak.

Gianluigi Buffon „Nem azért vagyok itt, hogy ítélkezzem, mit látott a játékvezető, határeset volt ez a szituáció. Csak azt mondom, hogy nem lehet az ember ennyire cinikus a 93. percben, hogy összetörje egy csapat álmait, akik mindent beleadtak, amit csak bele lehetett adni. Szívvel és lélekkel, jól játszottunk, és megmutattuk az arcunkat. Mindig is megtiszteltetésnek veszem a Real Madrid elleni játéklehetőséget ezelőtt a közönség előtt, de ma este legalább hosszabbítást érdemeltünk volna. Tudtuk, hogy nem sok esélyünk volt rá, de az életben sosem lehet biztosra mondani a dolgokat. Tudtam, hogy számíthatok ezekre a játékosokra a csapatomban, mert bármire képesek. Büszke vagyok rájuk azért, amit elértünk ma”.

Giorgio Chiellini „Megérdemeltük volna ma a továbbjutást. Nem tudom, hány csapat mondhatja el magáról, hogy ilyen teljesítményt nyújtottak a Bernabéu stadionban. Én csak azt mondhatom, hogy a ma este után méginkább eltökéltek vagyunk, hogy megnyerjük zsinórban a hetedik bajnoki címünket, szóval most még nagyobb lelkesedéssel dolgozunk majd ezért a célért”.

Medhi Benatia „Abszurd incidens volt, csak úgy, mint tavaly a Bayern München ellen. Nagyon csalódottak vagyunk, fáj, hogy így estünk ki, de büszke vagyok erre a csapatra. Fantasztikus meccset játszotunk az intenzitás és a technika szempontjából is. Hihetetlen, hogy a kapitányunk nem beszélhet a játékvezetővel, a piros lap nagyon durva büntetés volt”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend