Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-04-18 14:34 Tromposch Ádám realmadrid.com
Nincs meglepetés az Ath. Bilbao elleni keretben Spanyol Bajnokság

Zidane 19 játékost nevezett az Ath. Bilbao elleni bajnokira.

A Real Madrid 19 játékossal vág neki az Ath. Bilbao elleni találkozónak. Nincs a keretben Achraf és a sérült Nacho sem. A keretből hiányzik még Ceballos is, aki az előző meccsen végre lehetőséget kapott, ám most újra kényszerpihenőn lesz. C. Ronaldo és Bale is újra a csapattal lehet, mindketten pihenő után térhetnek vissza a kezdőbe. Nem meglepő most már az sem, hogy Ceballos mellett Mayoral és M. Llorente sem lehet ott az aktuális bajnoki találkozón.

Kapusok: Navas, Casilla és Luca. Védők: Carvajal, Ramos, Vallejo, Theo, Marcelo, Varane. Középpályások: Casemiro, Kroos, Modric, Isco, Kovacic, Asensio. Támadók: Benzema, Lucas Vázquez, Bale, C. Ronaldo.

Mérkőzés: Real Madrid – Ath. Bilbao Versenysorozat: Spanyol bajnokság, 33. forduló Kezdőrúgás: 2018.04.18. (szerda), 21:30 Helyszín: Estadio Santiago Bernabéu, Madrid TV: Sport1 (élő) A várható kezdőcsapatok: Real Madrid: Keylor; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modric; C. Ronaldo, Bale, Benzema. Ath. Bilbao: Kepa; O. De Marcos, Nunez, Inigo Martínez, Balenziaga; San José, Iturraspe, Susaeta, Inaki Williams; Raul García, Aduriz. Játékvezető: Juan Martínez Munuera

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend