Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-04-20 22:24 Tromposch Ádám as.com
Zidane türelme is elfogyott… Egyéb hírek

A Juventus elleni Bajnokok Ligája párharc visszavágóján, a félidőben Cristiano Ronaldo arra kérte Gareth Bale-t, hogy legyen sokkal agresszívabb…

Zidane irányítása alatt Bale egyre jobban a perifériára szorult. A PSG elleni visszavágón a padon ült, majd a torinói mérkőzésen is ott találta magát, miközben Ronaldo góljainál láthatóan nem igazán örült, legalábbis végig kedvetlenül figyelte az eseményeket, miközben csapattársai nagyjából megőrültek a portugál góljainál. Az elmúlt héten a Málaga elleni mérkőzésen be sem került a keretbe, a Bilbao ellen pedig szintén nem volt a kezdőben, csereként állt be. Mindez egyáltalán nem a véletlenül műve.

A spanyol AS napilap úgy tudja, hogy Zidane elképesztően csalódott Bale hozzáállását illetően, aki szerinte sosem dobta be magát igazán, nem él együtt az öltözővel, nincs meg vele az összhang a csapaton belül. Mindenki egyfelé tart, hogy megmentse a szezont a BL-ben, ám Bale mintha teljesen kívül esne mindenen. 

Zidane türelme a Juventus elleni párharc visszavágóján fogyott el végleg. Adott neki még egy igazi nagy lehetőséget, amikor a kezdőbe jelölte őt a Bernabéuban, ám a walesi ezt egyáltalán nem tudta kihasználni, igazán gyenge teljesítményt nyújtott. A félidőben 2-0-ra ment az olasz klub, Bale-nek egy kapura tartó lövése volt, és hatszor veszítette el a labdát. 

A félidőben aztán Cristiano Ronaldo kérte Bale-t, hogy mutasson több agresszivitást a pályán, hiszen a párharc újra szinte egál volt. Azonban mindenki legnagyobb megdöbbenésére Bale csak mosolygott. A Juventus ekkor mindössze egy gólra volt a hosszabbítástól, de a szélső olyan volt, mint aki egyáltalán nem érti a helyzet komolyságát.

Zidane ezt követően rögtön szólt Vázqueznek, hogy menjen melegíteni, mert beáll Bale helyére. Azóta Bale-nek csupán 20 perce volt a pályán a Bilbao ellen. Nem véletlenül…

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend