Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-04-22 10:04 Tromposch Ádám as.com
Cristiano új szerződést, fizetésemelést kap a vb előtt Egyéb hírek

José Ángel Sánchez arról tájékoztatta Cristianót, hogy szeretnék egy kis fizetésemeléssel meghálálni az idei teljesítményét, így még a vb előtt új szerződést kaphat a portugál klasszis.

Alig néhány hónapja még úgy tűnt, hogy Ronaldo jövője távol van Madridtól, azonban az elmúlt hetekben mindez teljesen megváltozott. A Real Madridnál már fel is vették a kapcsolatot a portugállal, és elmondták neki, hogy új szerződést szeretnének adni neki, ez pedig egy olyan ígéret, amelyet Florentino Pérez elnök még a cardiffi BL-döntő után tett számára. José Ángel Sánchez a Real Madrid általános igazgatója tájékoztatta CR-t, hogy az új szerződésében megemelik a fizetését, ezzel díjazva 2018-as teljesítményét.

Egyelőre a részletek még nem tisztázottak, nem tudni pontosan, hogy Ronaldo mekkora emelést kap, azonban úgy tűnik, hogy a portugál világklasszis pozitív a történéseket illetően. Az ötlet az, hogy az aláírt papírok még az oroszországi világbajnokság kezdete előtt alá legyenek írva.

A Real Madridhoz közeli források szerint Ronaldo jelenlegi 21 millió eurós fizetését nagyjából 30 millióra emelnék, ami még különböző bónuszokkal kicsit feljebb is csúszhat. Ez már sokkal közelebb lenne Neymar PSG-ben keresett fizetéséhez, amely nagyjából 35 millió euró – amiből 7 millió bónusz. Azonban még így is nagyon messze lenne Messi „álomfizetésétől”, az argentin sztár ugyanis 45 milliót kap a Barcától évente. 

Az új szerződés csak a fizetésére lesz kihatással, nem hosszabbodik meg tehát az eddigi időtartam, ami 2021 júniusáig köti Madridhoz.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend