Isco mellett Achraf is megszólalt a mérkőzés után. Ők ketten így látták a történteket.

Isco

“Nagyon boldog vagyok. Kiestem egy időre és ez a mérkőzés tökéletes volt arra, hogy visszanyerjem az önbizalmam. Nagyon örülök, hogy góllal tértem vissza és örülök a csapat teljesítményének is. Ez egy jó pillanat volt Kijev előtt. Ez lesz az év legnagyobb mérkőzése, amelyen mindannyian részt akarunk venni. A fontos az, hogy mindannyian késze állunk a játékra.”

“A bajnokság nem alakult jól a számunkra, de továbbra is keményen kell dolgoznod. Bent vagyunk a döntőben, ami nagyon fontos és, hogy zsinórban háromszor is megnyerhetjük a Bajnokok Ligáját, az egy nagyon nehéz kihívás. Ez egy olyan mérkőzés volt, ahol a lehető legjobb módon búcsúztunk el a Bernabéu közönségétől, és most mér készülhetünk a Liverpool elleni mérkőzésre. Mindannyian nyerni akarunk.”

Achraf

“Arra törekedtünk, hogy jól zárjuk le az idényt a szurkolóink előtt és, hogy valamilyen ünneplésre méltó dolgot adjunk nekik, és pontosan ezt is tettük.”

“Nagyon örülünk az elért eredménynek és a munkának, amit a csapat elvégzett. Mindig kapott gól nélkül szeretnénk befejezni a mérkőzést, és nagyon örülünk neki, hogy ezt ma elértük. Ez a csapat tele van ambícióval, mindig többet akarunk, és ezt meg is mutattuk az első gólt követően.”

“Mindig próbálom a lehető legtöbbet kihozni azokból a lehetőségekből, amelyeket az edző ad nekem. Én egy támadó felfogású játékos vagyok, szeretek belépni az ellenfél tizenhatosán belülre, és ezt be is bizonyítottam ma. Benzema mélységből hozott engem játékba, és nekem pedig nem kellett gondolkoznom. Korábban Zidane azt mondta nekem, hogy maradjak nyugodt, ahogy a többi mérkőzésen is voltam, és élvezzem azt, amit csinálok.”

“Tovább dolgozok és fejlődöm. Ezt akartam elérni ebben az idényben, és ezt meg is tudtam mutatni az idei utolsó mérkőzésen a Bernabéuban. Nagyon örülök a győzelemnek és a gólnak. Nem tudok semmit a jövőről, csakis a hátrelévő két mérkőzésre koncentrálok. Aztán a klubnak, az edzőnek lesz ideje meghozni a döntést. Fiatal vagyok, fejlődnöm kell, és itt a legjobbaktól tanulhatok. Ezért vagyok a Real Madridnál.”

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás