A Real Madrid játékosai a szponzoruk, a Movistar által szervezett eseményen vettek részt a spanyol fővárosban. Ezen az alkalmon jelen volt 50 szurkoló is, akiknek a keret összes tagja aláírta a mezeiket, majd egy néhány játékos válaszolt a feltett kérdésekre is. Természetesen a közelgő BL döntő volt a téma.

Sergio Ramost arról kérdezték, hogy milyen érzés már zsinórban a harmadik BL döntőben is ott lenni, aki így válaszolt:

“Számunkra mindig pozitív az a lehetőség, amin megmutathatjuk, hogy mi vagyunk Európa királyai. Ez azt mutatja, hogy kemény munkával, áldozatokkal, nagy odaadással és magabiztossággal elérheted a célod. Ráadásul ez lehetővé teszi a számunkra, hogy megtapasztaljuk az ilyen pillanatokat, aminek az alkalmával most ismét döntőt játszhatunk, és igazán megismerhetjük önmagunkat. Megpróbáljuk majd viszonozni a szurkolók szeretetét és örömöt szerezni nekik azzal, hogy megnyerjük a Bajnokok Ligáját. Zsinórban három évben is megnyerni egy álom lenne. Reméljük meg tudjuk csinálni, és haza tudjuk hozni azt a trófeát, amit annyira szeretnénk megszerezni, majd megünnepelhetjük ezt a szurkolóinkkal.”

A Kapitány mellett többek között Luka Modric is szóhoz jutott, és beszélhetett a Liverpoolról.

“Talán a torna elején nem tartoztak az esélyesek közé, de ha megnézed a mérkőzéseiket, szerintem megérdemelten vannak ott a döntőben. Hogy mi a különleges a Liverpoolban? Jó csapatuk van egy jó edzővel. Nehéz mérkőzésre számítunk, de jól fel fogunk készülni.”

Marcelo és Nacho is lehetőséget kapott az eseményen, és mindketten választ adtak arra a kérdésre, hogy mire van szüksége egy madridi játékosnak.

Marcelo: “Alázatra, kemény munkára, csapatszellemre és ambícióra.”

Nacho szerint pedig ezekre: “Sok felelősségre, küzdeni akarásra és elkötelezettségre.”

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás