Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-05-18 09:42 ___Samy___ as.com
Mascarell: „Szerintem a Real Madridnál azt szeretnék, hogy velük töltsem az előszezont” Átigazolási hírekNyilatkozatok

Omar Mascarell az idei szezonban az Eintracht Frankfurt egyik húzóemberévé vált, köszönhetően Niko Kovacnak, aki megadta számára a megfelelő játékidőt. Erre természetesen a Real Madridnál is felfigyeltek.

Mascarell a Real Madrid utánpótlásbázisában nevelkedett, de Németországban érett igazi futballistává. Ennek eredményeképp ő és a csapata ott van a Német Kupa fináléjában, ahol a Bayern Münchennel kell megmérkőzniük jövő szombaton.

A távolabbi jövőbe tekintve a játékos magabiztos azt illetően, hogy legalább egyszer vissza fog térni a spanyol fővárosba.

„A visszavásárlási opció érvényesítve lesz, de fogalmam sincs, hogy mi lesz a jövőmmel,” mondta az EFW-vel készült interjú során.

„Szerintem a Real Madridnál azt szeretnék, hogy velük töltsem az előszezont.”

„Szerintem benne van, hogy megtartanak, de szeretném tovább folytatni a fejlődést és a tapasztalatszerzést. Szóval szeretnék Németországban maradni, ha el kell hagynom a Real Madridot.”

Magáról a Real Madridról kellemes emlékei vannak, és hálás a klubnak az ott eltöltött időért.

„Köszönettel tartozom a Real Madridnak, mert a Valdebebasban eltöltött időm során a futball szempontjából és mentálisan is fejlődtem. Az ott eltöltött évek alatt váltam éretté, és megtanították nekem a győztes mentalitást.”

A játékos jelenleg pedig reméli, hogy sikerül legyőzniük a Bayern Münchent, bár azzal ő is tisztában van, hogy ez egy nagyon nehéz feladat lesz.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend