Zinedine Zidane szavai a spanyol bajnokság utolsó fordulója után:

“Jó első félidőnk volt, a másodikban viszont kicsit már a Bajnokok Ligája döntője járt az eszünkben. Ha így kizökkensz, az ellenfeled könnyen bajt okozhat neked. A bajnokságot idén rosszul kezdtük, de erősen fejeztük be. A szezon legnagyobb mérkőzése vár most ránk, és élvezni fogjuk ezt a lehetőséget. A bajnokságnak most már vége van, a Bajnokok Ligájában viszont van még egy meccsünk, és nagyon boldoggá tesz minket, hogy játszhatunk a döntőben”.

“Nem választhatunk a versenysorozatok közül, és mi mindig arra is törekszünk, hogy mindent megnyerjünk, amit csak lehet. Idén nem volt lehetséges számunkra a bajnoki aranyérem, és a Bajnokok Ligája megnyeréséért mindent bele fogunk adni, ami csak tőlünk telik. Nem tesz boldoggá az idei bajnoki szezonunk. Nehéz volt, különösen az elején. Sikerült javítanunk a helyzeten ugyan, de tudjuk, hogy milyen szezont zártunk a bajnokságban”.

“A szezonban jó dolgokat is tettünk: trófeákkal indítottuk az idényt, megnyertük a Klubvilágbajnokságot, most pedig a Bajnokok Ligája döntőjében fogunk játszani. Nem állt még össze a fejemben a kezdőcsapat a fináléra. Készen állunk a meccsre, ráadásul ma nem sérült le senki, ami fontos volt nekünk. Készen állunk a szezon utolsó meccsére, ez lesz a legszebb mind közül”.

“Bale soha nem adta fel, jól edz és az utóbbi időben csak egy dolog változott vele kapcsolatban: a góljai, amik mostanság érkeznek. Elégedett vagyok a munkájával és azzal, amit a csapatnak nyújt. Semmi nem változott, csak annyi, hogy az utóbbi időben jönnek tőle is a gólok”.

Luca Zidane debütálásáról: “A keret tagja ő is, és jól teljesített. Örülök neki, hogy bemutatkozhatott a csapatban. Ugyanúgy kezelem őt, mint bármelyik másik játékost a keretben. Ő volt az egyetlen játékos a keretünkből, aki idén még nem lépett pályára, ezért kapott ma lehetőséget. Fontos nap ez neki is, és az edzőjének is”.

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás