Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-05-27 14:21 ___Samy___ realmadrid.com
Benzema: ”Tudtam mit fog tenni a kapus a gól előtt” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Számos Real Madrid játékos állt oda a kamerák és a mikrofonok elé a mérkőzés lefújását követően. Az egyik közülük az első gólt szerző, Karim Benzema.

”Nyomást helyeztem a kapusra, és tudtam mi fog történni. Tudtam, hogy ezt fogja tenni. Ezek a dolgok megtörténnek a futballban, ez volt az elődöntőben és most a döntőben is. Mi csatárok azért vagyunk, hogy gólokat lőjünk. A Madridnak van egy másik nagyszerű csatára Ronaldo személyében, aki rengeteg gólt szerez. Azért vagyok itt, hogy gólokat szerezzek, hogy gólpasszokkal és a védőket lefárasztó sok mozgással segítsem a csapatot.”

”Ez egy nagy klub, és mindig keményen a dolgozok a csapatomért, hogy megmutassam, én ide tartozom. Miért hagynám el a világ legjobb klubját? Azért vagyok itt, hogy győzzek.”

Marcelo

”Tovább fogjuk folytatni, jövőre megpróbálunk nyerni még egyet. Ennek a csapatnak nincsenek határai. Izgatott vagyok, mert amit elértünk, az történelmi tett. A szurkolók megfizethetetlenné tették ezt az utat. Ma megmutattuk a pályán a szeretetünket, amit a szurkolók iránt érzünk, és ez a trófea az övék. Nem írtunk volna történelmet a szurkolóink nélkül.”

Cristiano Ronaldo

”Ez egy nehéz mérkőzés volt, de tudtuk, hogy jobbak vagyunk, mint a Liverpool. Jól játszottunk és legyőztük őket. Történelmet írtunk, amit szerettünk volna. Minden döntő nehéz. Az elején jól játszottak, de megérdemelten nyertünk. Több gólt is szerezhettünk volna.”

”Ebben reménykedtünk, tudtuk, hogy történelmet fogunk írni. Ez a csapat, a stáb az emberek, akik segítettek nekünk, mind megérdemelték. Ez egy nagy kihívást jelentő Bajnokok Ligája kiírás volt, szóval nagyon boldog vagyok, és itt az ideje élvezni. Ez a Bajnokok Ligája kiírás volt a leginkább tele kihívásokkal, mert top csapatokkal játszottunk, és megmutattuk, hogy mi vagyunk a legjobbak.”

”Emlékezni fogok az összes gyönyörű pillanatra, amit a szezon során átéltünk. Nincs már hátra más, csak a pihenés, de a legfontosabb dolog az az, hogy magasba emelhettük a trófeát. Nagyon jól játszott a csapat, és minden játékos fantasztikus volt ma. Egyéni szinten, izgatott vagyok az idény miatt és, hogy ismét gólkirály lettem.”

Asensio

”Nagyszerű teljesítménnyel rukkoltunk elő és hazavittük a Bajnokok Ligája trófeát. Minden döntő nehéz. Elől gyorsak voltak és jól kontráztak. Nagyon alaposan elemeztek minket. Azonban felül tudtunk kerekedni ezen, és jó irányba fordítottuk a mérkőzést.”

”Ez elképesztő. Mindannyian a klub részei vagyunk, és mindig a legjobbra törekszünk. Még egy Bajnokok Ligája trófeát nyertünk és alig várom már, hogy visszaérjünk Madridba megünnepelni. Élvezni fogjuk ezt a győzelmet, és jövőre új célokat tűzűnk ki magunk elé.”

Casilla

”Ismét történelmet írtunk. Nagyon látványos csapatunk van. Könnyűnek tűnik, de egyáltalán nem az, és most itt az ideje az ünneplésnek. Ennek a csapatnak jelenleg nincsenek határai. Nagyon keményen dolgoztunk idén és végül megnyertük. Ez történelmi. Soha nem szeretnénk azt látni, ami a Liverpool kapusával történt. Kapusok vagyunk, és hozzászoktunk az ilyen dolgokhoz.”

Vallejo

”Szeretnék minden madridistának gratulálni. Nagy áldozatokkal járt, és meg kell ünnepelnünk. Majd felrobbanunk az örömtől. Alig várjuk, hogy visszatérjünk Madridba és eltöltsünk egy nagyszerű napot a szurkolóinkkal. A Liverpool egy remek csapat, de tudtuk, hogy ha úgy játsszunk, mint az edzéseken, akkor nyerünk.”

”Csak arra a tényre koncentrálok, hogy minden nap a világ legjobbjaitól tanulhatok. Nacho, Varane, Ramos három tökéletes példa a posztomon. Imádom, amit csinálok és nem is kérhetnék ettől többet. Tovább kell folytatnom a tanulást és a fejlődést.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend