2018-06-11 07:43 Realista24 as.com
Redknapp: “Győzni mindenáron, Ramos is így gondolkodik” Bajnokok LigájaNyilatkozatok

Sergio Ramost lassan már az FBI is körözni fogja mindenért, amiért eddig nem tudtak valaki felelősségre vonni. 

Természetesen mindenkinek megvan a saját véleménye a Ramos – Salah eset kapcsán, azonban csak kevesekére érdemes odafigyelni, ugyanis csak keveseknek van saját véleménye, nem pedig olyan, ami papagáj módjára ismétel. Az egyik ilyen ember, akire érdemes odafigyelni, Jamie Redknapp, korábbi angol válogatott focista, aki a Liverpoolban is eltöltött szűk egy évtizedet.

“Sergio Ramos aznapi viselkedése valószínűleg nem volt ideális, de ha Ramos a te csapatodban van és megteszi, amit megtett és végül megnyered a Bajnokok Ligáját, akkor elfogadod. Ilyen egyszerű ez. Ha ugyanezt a szituációt vesszük és az egyik játékosod miatt Cristiano Ronaldo megsérül, akkor nem foglalkoznánk vele sokat. A foci ilyen néha. Győzni mindenáron, és Sergio Ramos ebben a szellemben él.”

Ramos követően Karius álltólagos agyrázkódásával kapcsolatban is beszélt.

“Már megtörtént. Nincs mit tenni, hogy volt-e agyrázkódása vagy sem, ki tudja, hogy kihatással volt-e rá. Az igazság az, hogy most újra kellene építenie a karrierjét. Az ilyen dolgok húszévente egyszer fordulnak elő, de tovább kell lépni és újraépíteni a dolgokat. Biztos vagyok benne, hogy ha nem a Liverpoolnál, akkor máshol nagyszerű kapus lesz belőle” – zárta gondolatait Redknapp.

Teljes menetrend