Cristiano Ronaldo már javában készül a pénteki, Spanyolország elleni világbajnoki mérkőzésre, ahol számos csapattársa mellett, most már új edzőjével is szembe kell néznie.

A válogatott edzőtábor során most először nyilatkozott a sajtó képviselőinek azóta, hogy a Real Madriddal 3-1 arányban felülmúlták a Liverpool csapatát Kijevben, ezzel elhódítva a klub történelmének Tizenharmadik Bajnokok Ligája trófeáját. Természetesen, ha a döntő szóba került, akkor Salah sem maradhatott ki a kérdések közül, és Ronaldo reméli, hogy az egyiptomi játékos egészséges lesz a tornára és bizonyítani tudja klasszisát.

“Salah az év egyik szenzációja. Remélem, hogy a kijevi sérülése nem hátráltatja. Nagyon sok ember beszél az Aranylabdáért folyó versenyről Cristiano Ronaldo és Lionel Messi között, de vannak még más játékosok is, akiknek van esélyük a versenyben. Az egyik ilyen pedig Salah.”

Az öt Bajnokok Ligája elsőséggel büszkélkedő Ronaldo most nem kisebb tettre készül, mint arra, hogy a lehető legmagasabbra vezesse a portugál válogatottat, ahogy tette azt az Európa-bajnokságon. Azonban, ahogy már említettük, az út rögtön egy kemény mérkőzéssel fog kezdődni.

“Egy vereség rögtön az első napon rossz irányba terelhet a torna hátralevő részében, ezért fontos, hogy jól kezdjünk. De hiszem, hogy Spanyolország és Portugália is a következő körbe fog jutni. A Világbajnokság megnyerése egy álom beteljesülése lenne Portugália számára, de ahhoz, hogy ez sikerüljön, úgy kell játszanunk, mint 2016-ban az Európa-bajnokságon, csapatként, együtt” – mondta Ronaldo.

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás