2018-06-14 07:33 Realista24 as.com
Allegri: “Pérez valóban megkeresett, de nemet mondtam” Nyilatkozatok

Julen Lopetegui kinevezése előtt, a Real Madrid számos edzőt megkeresett, hogy felkínálják nekik Zinedine Zidane üresen hagyott székét.

Ezek közé az edzők közé tartozott a Juventus mestere, Massimiliano Allegri is, aki a Sky Sport-nak elmondta, hogy a hír igaz, valóban megkereste őt Florentino Pérez, ő igent mondott, de nem a Real hívó szavának, hanem a Juventusnak.

“Ez többről szólt, mint nemet mondani a Real Madridnak, a Juventusnak mondtam igent. Beszéltem Florentinóval, de elutasítottam a megkeresést. Csak tisztességesen jártam el azzal, hogy ott maradok, ahol vagyok, mert ez egy olyan döntés volt, amit már korábban meghoztam. Tiszteletben kellett tartanom, amit korábban a klub igazgatóságának mondtam anélkül, hogy másra gondolnék. Nagyon hálás vagyok Péreznek a felkínált lehetőségért” – mondta Allegri, aki kifejtette, hogy miért is döntött a maradás mellett.

“Maradok a Juventusnál, mert olyan projekt van itt, ami minden évben megújul és minden szezon versenyképesebb, mint az előző. A Juve a világ legjobb klubjai közé tartozik szerintem, megtisztelő együtt dolgozni Agnellivel, Marottával, Paraticivel és Nedveddel” – zárta ezzel kapcsolatos gondolatait az olasz szakember.

Teljes menetrend