Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-06-17 08:31 Realista24 as.com
Gareth Bale továbbra is távozna Átigazolási hírek

Gareth Bale jelenleg is a jól megérdemelt szabadságát tölti, mégpedig az Egyesült Államokban, ahol kedvenc időtöltését űzi, golfozik. Azonban nem csak ezen jár az agya, hanem már a következő szezonra gondol, ezért szinte napi kapcsolatban van ügynökével, hogy kitalálják a nyári stratégiájukat.

Gareth Bale terve, Zinedine Zidane távozásával és Julen Lopetegui kinevezésével sem változott, el szeretne igazolni a Real Madridból Európa egyik top klubjába, ahol minden héten játéklehetőséghez juthat és nagyobb szerepet kaphat, mint a Királyi Gárdában.

Bale a francia szakembernél fokozatosan veszítette el kezdő és megtámadhatatlan státuszát, aminek egyik oka a teljesítménye volt, a másik fontos tényező pedig a rengeteg sérülés volt. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy amikor egészséges volt, akkor nagyon gólérzékeny volt, azonban az évek alatt sem sikerült beilleszkednie a közösségbe, a nyelvet sem sikerült elsajátítania, így nem véletlen, hogy nem érzi jól magát Madridban.

A walesi játékos mindenképpen szeretne négyszemközt leülni Lopeteguival, hogy megismerje a jövőre vonatkozó terveit. Bale fel van készülve arra az esetre is, hogy átvegye a központi szerepet amennyiben Cristiano Ronaldo a távozás mellett dönt. Persze ez függ attól is, hogy érkezik-e egy „galaktikus”, mint például Neymar.

Amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy a frissen kinevezett spanyol szakember egyik kedvenc játékosa Isco, aki miatt a padra kényszerült Gareth, és szinte biztos, hogy a spanyol középpályás lesz az, akinek fontosabb szerepet fog szánni Lopetegui.

Bale egyik legkitartóbb kérője a Manchester United, akik már tavaly is érdeklődtek a játékosnál a váltást illetően, azonban akkor még maradt. Ha idén az angolok teljesíteni tudják a Real Madrid 150 millió eurós kérését, akkor könnyen létrejöhet az üzlet.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend