Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-06-17 08:52 Realista24 as.com
Ibrahimovic: „Benzemának kellene a VB-n lennie, nem Didier-nek” Nemzeti válogatottNyilatkozatok

A modern focivilág fenegyerekének, Zlatan Ibrahimovic-nak most is sikerült beleállnia valakibe, név szerint a franciák szövetségi kapitányába, Dider Deschamps-ba. Az okot pedig Karim Benzema szolgáltatta.

A Real Madrid francia támadója 2015. októbere óta nem kapott telefonhívást Dider-től, ami arról szót volna, hogy pakoljon és induljon a francia válogatotthoz. Mindehhez asszisztál a Francia Labdarúgó Szövetség elnöke, Noel La Graet is, aki szerint a nemzeti csapatnak „megvan a maga stílusa és nem nézhetnek vissza”, ezért megérti Deschamps döntését.

Benzema valóban nagy mélyrepülésbe kezdett a szexvideós botrányának kirobbanását követően, azonban Zidane-nak újra sikerült a helyes útra terelni a támadót, és azóta nyert három Bajnokok Ligáját, legutóbbit ráadásul úgy, hogy óriási szerepe volt a győzelemben és az addig vezető útban is. Nem véletlen, hogy már a Világbajnokság előtt is támadták Deschamps-ot a döntése miatt, az ausztrálok elleni sovány, 2-1-es siker pedig csak olaj volt a tűzre.

„Számomra nem normális, hogy Benzema nem tagja a nemzeti csapatnak” – kezdte mondandóját Ibrahimovic, majd folytatta.

„Ő a világ egyik legjobbja. megnyerte a Bajnokok Ligáját, a Real Madridban futballozik. Ennek a döntésnek a futballhoz semmi köze. Ha az edző úgy gondolja, nem elég jó ahhoz, hogy ott legyen a Világbajnokságon, akkor talán az edzőnek nem kellene ott lennie. De Benzemának igen.”

„Nevetséges, hogy nincs ott. Ha nyerni akarsz, akkor győztes játékosok kellenek és Benzema az” – zárta gondolatait Ibrahimovic.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend