Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-06-17 09:02 Realista24 marca.com
Marcelo: „Erről álmodtam gyerekkorom óta” Nemzeti válogatottNyilatkozatok

A Real Madrid új edzője Julen Lopetegui lett, akivel kapcsolatban természetesen minden játékost próbálnak megkérdezni. Így tettek Marcelo esetében is, aki a mai világbajnoki mérkőzés kapcsán állt a sajtó rendelkezésére, azonban köszönte a kérdéseket, de nem válaszolt rá, csak a nemzeti csapattal kapcsolatos kérdésekre reagált.

„Mi a kérdés?” – mondta Marcelo, majd a sajtótájékoztató moderátora is belépett, aki közölte, hogy csak a meccsel kapcsolatban kérdezzék. A Real Madrid brazil védője abban a megtisztelő helyzetbe került, hogy ő vezetheti ki csapatát Kapitányként a 2018-as Világbajnokságra. Erről már szívesen beszélt.

„Én vagyok a második számú kapitány a Real Madridban 26 éves korom óta, ezért úgy gondolom, hogy az azóta megszerzett tapasztalataimat tudom kamatoztatni a válogatottnál is. Természetesen büszke vagyok arra, hogy Brazília kapitánya lehetek a holnapi (a mai – szerk.) mérkőzésen, mert a hazámat képviselni olyan dolog, amiről gyerekkorom óta álmodtam.”

„A kapitányi karszalagot viselni a nyitómérkőzésen, megfizethetetlen. Sok tapasztalatot szereztem az idők során. Megpróbálom segíteni a csapatot az erőfeszítéseim és a boldogságom által. Mindent beleadok, amim van, hogy segítsem a csapatot, és remélem hogy a tapasztalataim hasznunkra fognak válni” – zárta gondolatait Marcelo.

A brazilok ma este, 20 órás kezdettel fognak Svájc ellen pályára lépni.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend