Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-06-18 08:27 Realista24 as.com
Teljes a nyári menetrend, július végén debütál Lopetegui csapata Barátságos mérkőzések

A Real Madrid első felkészülési mérkőzésére Mexikóban fog sor kerülni, közvetlenül azelőtt, hogy a csapat Miami felé venné az irányt.

A Julen Lopetegui nevével fémjelzett csapat először Madridtól 9020 kilométerre, Puebla városában fognak pályára lépni egy helyi, mexikói csapat ellen. Ez lesz a Királyi Gárda első megmérettetése, mielőtt Észak-Amerikába helyezik át ideiglenes székhelyüket, hogy sokkal komolyabb csapatok ellen lépjenek pályára.

„Visszatérünk Mexikóba, mert nagyon sok szeretetet kapunk onnan, és már nagyon régen voltunk ott” – nyilatkozta a klub elnöke, Florentino Pérez.

A Puebla még nem erősítette meg hivatalosan a mérkőzést, de annyit elárultak, hogy „amint minden véglegesítve lesz, kommunikálni fogjuk”. A mérkőzésre az ötödik legnagyobb mexikói stadionban fog sor kerülni, az Estadio Cuauhtémoc-ban, amely 51.700 férőhellyel rendelkezik.

A barátságos összecsapás után a csapat repülőre száll és Miamibe fog repülni, ahol a Chapmions Cup keretén belül, több neves csapattal is meg fog mérkőzni. Az első meccsüket a Manchester United ellen fogják játszani, július 31-én, majd Washingtonba utaznak, hogy augusztus ötödikén a Juventus ellen lépjenek pályára.

Az utolsó felkészülési mérkőzésre augusztus 8-án fog sor kerülni, New Jersey-ben a Bajnokok Ligájában a Barcelonát búcsúztató Roma ellen. Egy héttel később pedig már Tallinban lesz Lopetegui csapata, hogy a szezon első tétmérkőzésén mutassák meg, hogy ki Európa királya. Észtországban kerül megrendezésre ugyanis az Európai Szuperkupa döntő, amelyet az Atlétcio Madrid ellen fognak játszani Ramosék.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend