Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-06-20 09:52 Realista24 marca.com
Licit készül Ronaldóért Átigazolási hírek

A SportMediaset szerint két európai top csapat, a Manchester United és a Paris Saint-Germain licitálásra készül Cristiano Ronaldóért.

A Real Madrid portugál gólvágója ugyan most csak a Világbajnokságra gondol, azonban az átigazolási pletykák középpontjában továbbra is ő szerepel. Sokan ugyanis úgy vélik, hogy Ronaldo nincs 100%-ban elkötelezve a blancók iránt, ezért a két, fentebb említett klub is azon dolgozik, hogy megszerezzék a Spanyolország elleni mérkőzés hősét.

A jelentések szerint, Franciaország bajnoka évi 45 millió eurós fizetést biztosítana a játékosnak, ha őket választja. Ez az a bérezés, amire Ronaldo vágyik, legalábbis ezt állítják a mindig jól informált források. A PSG-nek azonban nem csak a támadót, de Pérezt is meg kell győzniük, de erre is van tervük a SportMediaset szerint, mégpedig 300 millió euró formájában. Itt gyorsan tegyük hozzá, hogy ennek megvalósulása érdekében vezéráldozatot kell majd a sejknek hoznia, legkésőbb 2019 nyarán, hogy megfeleljenek az FFP-nek.

José Mourinho jelenlegi, Ronaldo korábbi csapata, a Manchester United is örömmel látná újra soraiban Cristianót, azonban tudják, hogy nem sokáig tudnak részt venni a párizsi klubbal folytatott licitháborúban. Éppen ebből az okból kifolyólag úgy fest, hogy Gareth Bale-re fordítják minden erőforrásukat és fontjukat.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend