Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-06-21 12:35 e.gergo marca.com
Luca Zidane még az előszezon előtt távozhat a csapattól Átigazolási hírek

A nyáron minden bizonnyal nagy változások lehetnek a Real Madrid keretében, és a várható távozók között van Luca Zidane is, sőt, a hírek szerint már abban a keretben sem lesz benne, amelyik megkezdi az előszezont Julen Lopetegui-vel.

A 19 éves ukrán kapus, Andriy Lunin érkezésével a Real Madridnak valószínűleg megvan az új harmadik számú kapusa, bár egyelőre nincs kizárva az sem, hogy Lunin kölcsönbe megy még valahova. Luca Zidane terve az, hogy olyan csapatba mehessen, ahol megkapja a megfelelő mennyiségű játéklehetőséget, és elképzelhető, hogy Franciaországban fog kikötni. Édesapja, Zinedine Zidane is segíthet neki majd a döntésben, most, hogy nincs a Real Madrid kötelékeiben.

Amennyiben Luca Zidane tényleg távozik, 14 év után fogja elhagyni a Real Madridot. Az utánpótlás akadémiához 2004-ben csatlakozott, és folyamatosan lépett felfelé a korosztályos csapatokban, majd a felnőtt csapatban a 2017/2018-as szezon végén, a Villarreal ellen debütált. Eközben a Real Madrid első számú kapusa, Keylor Navas röviden nyilatkozott, és bízik benne, hogy Julen Lopetegui számolni fog vele terveiben.

Kapustehetséget igazol a Real Madrid

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend