Thibaut Courtois-t egy lépés választja el a világbajnoki finálétól, az idáig vezető menetelésben pedig igen nagy szerepe volt, hiszen Brazília ellen több nagyszerű védést is bemutatott, amivel hozzájárult csapata sikeréhez.

Természetesen ennek következtében az őt faggató újságírók nem hagyhatták ki azokat a kérdéseket, amelyek a jövőjét firtatják, hiszen a belga hálóőr továbbra sem hosszabbított szerződést, amely hamarosan le fog járni.

“Nem gondolok semmi másra jelenleg a Világbajnokságon kívül. Ez a Világbajnokság meghatározó a generációnk számára, ezért mindenki csak erre koncentrál. Azonban elmondhatom, hogy nyolc vagy kilenc nap múlva eldöntöm, hogy mi a legjobb nekem, és később fogok beszélni róla” – mondta Courtois.

Néhány nappal korábban már kérdezték őt egy esetleges Real Madridba való igazolásról is, akkor csak annyit árult el, amit korábban is.

“Nem fogok a Világbajnokság végéig beszélni a jövőmről. A gyermekeim nagyon fontosak nekem, korábban is elmondtam ezt, és ők pedig Madridban élnek.”

Az elmúlt hetek híreiben kevesebb figyelmet kapott a Real Madrid kapuskérdés, köszönhetően Cristiano Ronaldónak, azonban biztosak lehetünk benne, hogy Pérez és José Ángel Sanchez továbbra is árgus szemekkel figyelik a belga kapus körül kialakult helyzetet.

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás