100 millió euró, 105 millió euró, 105 millió, de font, 120 millió euró… röpködtek ezek a számok tegnap délután, hogy vajon a Real Madrid és a focitörténelem egyik legnagyobb alakja, mennyiért váltott klubot.

A Juventus jó szokásához – és talán kötelezettségeket eleget téve – hivatalos közlemény formájában tudatta a pontos részleteket. Az Öreg Hölgy összesen 112 millió eurót fizetett a portugál zseni játékjogáért, amelyből 100 millió a Királyi Gárda kasszájába áramlott be, a maradék 12 millió eurón pedig két korábbi klubja, a Manchester United és a Sporting CP osztozik, mint nevelési díj.

Továbbá az is megerősítésre került, hogy ezt a 100 millió eurót az olasz klub két részletben, idén és jövőre fogja átutalni a Real Madrid számlájára.

Cristiano Ronaldo tehát végleg levetette magáról a Real Madrid Hetes mezét, hogy felhúzhassa a Juventusnál ugyanezt a mezszámot, és a szerződésének értelmében 2022 nyaráig le se vegye. A fizetését ugyan hivatalosan nem erősítették meg, de megbízható forrásokra hivatkozva meg tudjuk írni, hogy Ronaldo évi nettó 30 millió eurót fog keresni Olaszországban.

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás