A brazil középpályás összesen 61 alkalommal lépett pályára az elmúlt szezonban a Real Madridban és a válogatottban együttvéve.

Miután természetesen Casemiro a brazil válogatott alapembere volt a 2018-as világbajnokságon, így további játékperceket kapott, ezért immáron több mint 5.000 percet töltött a pályán az elmúlt szezonban. Ezzel ő az egyetlen játékos a Real Madrid keretéből, aki átlépte ezt a számot. Casemiro négy mérkőzésen kezdett Oroszországban, az ötödiken, amikor a brazilok kiestek, nem léphetett pályára eltiltás miatt. Ezzel összesen 61 mérkőzést tudhat maga mögött. Casemiro összesen 5.056 percet volt a pályán, mögötte Keylor Navas jön a sorban, 4,894 perccel.

A brazil játékosnak nagy szerepe volt az újabb BL-sikerben, és összesen hét gólt lőtt az előző szezonban, minden kiírást figyelve. A brazil válogatottban 13 meccsen lépett pályára, mindegyiken kezdő volt, ez idő alatt pedig veretlen maradt a nemzeti együttese. Végül, újabb egyéni rekord került a neve mellé, miután az elmúlt szezonban 61-szer lépett pályára, ez pedig bőven felülmúlja a korábbi 46-ot, ami eddig a legtöbb meccs volt a neve mellett egy kiírás során.

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás