A legendás walesi játékos, jelenleg pedig hazája válogatottjának edzője, Ryan Giggs is elmondta véleményét Cristiano Ronaldo átigazolásáról. 

A korábbi kiváló középpályás úgy gondolja, hogy Cristianót ahogy mindig, hajtja előre a rivalizálás Messivel. Az pedig, hogy most Olaszországban is bizonyíthat, még a segítségére is lehet ebben az összehasonlításban.

Persze sokan úgy gondolhatják, hogy ezek után kevesebb szó lesz arról, hogy Messi vagy éppen C. Ronaldo a jobb játékos, hiszen már nem egy ligában játszanak, Giggs szerint ez még inkább olaj a tűzre.

“Cristiano megszállott Messi legyőzésével kapcsolatban” – kezdett bele a walesi legenda.

“Már most el tudja mondani, hogy nyert Angliában, Spanyolországban, a válogatottjával, és még hozzá akarja tenni Olaszországot is.”

“Ezt pedig a maga javára tudja fordítani, amikor arról van szó, hogy melyikük a jobb játékos.”

Giggs azért figyelmeztetett, hogy Cristianónak egyáltalán nem lesz könnyű dolga az olasz bajnokságban, de hozzátette, hogy mindenképpen teljesebbé teszi a karrierjét ezzel az utolsó (?) nagy dobással.

“Ha az önéletrajzodba beírhatod, hogy játszottál a Manchester United csapatában, a Real Madridban és a Juventusban is, az tényleg igazán különleges dolog.”

“Azonban nagy kihívás áll előtte” – zárta sorait a walesi szövetségi kapitány.

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás