Hősies küzdelem után, hátrányból fordítva, ismét hosszabbítás után jutott a Világbajnokság döntőjébe a horvát válogatott.

Az egyik legjobb teljesítményt ezúttal is a Real Madrid középpályájának mágusa, Luka Modric nyújtotta, azonban most nem ő kapta a mérkőzés legjobbjának járó díjat, de ez cseppet sem zavarta. A mérkőzés után beszélt a döntőről, Ronaldóról és az Aranylabdáról is.

“Motivációt adott Anglia legyőzéséhez az a sok nonszensz dolog, amiről beszéltek. Erőt adott a legyőzésükhöz. Ennek a csapatnak rengeteg karaktere van és újra megmutattuk ezt. Hogy miként éltünk túl három hosszabbítást is? Fizikálisan sokat fejlődtünk, ami lenyűgöző.”

“Aranylabda? Ezek a dolgok nem érdekelnek engem, ami érdekel, az a Világbajnokság. 22 harcosunk van a pályán, és Franciaország lesz a legnehezebb ellenfelünk ezen a tornán. Ha pedig nyerünk, akkor be fogom festetni a hajam, mindannyian be fogjuk” – mondta Lukita a mérkőzés után, majd természetesen megkérdezték Cristiano Ronaldo távozásával kapcsolatban is.

“Szomorú, hogy Cristiano elment. A legjobbakat kívánom neki, kivéve, ha a Real Madrid ellen játszik” – nyilatkozta röviden és tömören.

#AranylabdátModricnak

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás