A Real Madrid ifjú brazil titánja, Vinicius Jr., aki ma tölti be 18. életévét, elköszönt korábbi klubjától, hiszen pénteken Madridba utazik.

Kedden a brazil játékos elköszönt a Flamengo együttesétől, és elég érzelmes üzenetet tett közzé saját Instagram-oldalán. A búcsú mellett azt is közölte rajongóival, hogy pénteken már Madridba utazik, és ahogy fogalmazott, ez az új fejezet az életében kicsit idegessé teszi, izgul miatta, de várja a kihívásokat.

Vinicius a cikk írása napján, 07.12-én ünnepli 18. születésnapját, és Lopetegui számol vele, legalábbis az előszezon során mindenképp. Az edzések pedig hamarosan, július 16-án már kezdődnek is, ahol azért még persze a világbajnokságon szereplő játékosok nem lesznek jelen. Viniciusnak ugyan már nem lesz lehetősége együtt játszani Cristiano Ronaldóval, de azért így is elképesztő ugrás következik a karrierjében.

Vinicius Jr. búcsúlevele: 

“Nem találok szavakat arra, hogy leírjam, hogy érzek most, és hogy mennyire boldog voltam, hogy ezt a mezt viselhettem. Annak a klubnak a mezét, amelyet születésemtől fogva imádtam. Életem legjobb pillanatait töltöttem itt, ahogy a legrosszabbakat is… ma pedig boldogan, megtisztelve és büszkén távozom. 

Mindenekelőtt Istennek szeretném megköszönni, és persze mindenkinek, aki segített idáig eljutni. A világ legjobb szurkolóinak köszönöm, és mindazon szurkolóknak, akik valaha üzenetet küldtek nekem, és segítettek, támogatottak.

Pénteken már Madridba utazom, egy kicsit izgulok, nyugtalan vagyok, hiszen új szakasza kezdődik az életemnek. Egy újabb kihívás, amit meg kell ugranom, ilyen fiatalon. Kérem Istent, hogy áldásával segítse a családomat és engem is, ahogy a barátaim segítségét is kérem, hiszen velük lehetséges csak ez az elképesztő álom.

Köszönöm, köszönöm és köszönöm. Soha életemben nem gondoltam volna, hogy így kezdődhet a karrierem. És még néha most is gondolkodom… tényleg megérdemlem én mindezt? Minden nap megköszönöm Istennek, hogy erőt adott ahhoz, hogy beteljesítsem az álmaimat. 

Komolyan, Flamengo, szeretlek, igazi Mengao (vérbeli Flamengo-játékos, szurkoló, a csapat beceneve – a szerk.) vagyok! Később találkozunk!”

Szeretnéd, ha saját véleményed is megjelenne nálunk? Kattints ide és tudj meg többet
További hírek:
Bezárás