Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-07-17 18:03 Tromposch Ádám marca.com
Mi lesz veled Kiko és Lunin? Átigazolási hírek

A Real Madrid kapusgondokkal küzd, igaz a jobbik eset történt most a klubnál, ugyanis sok kapusa van a csapatnak, így viszont valószínűleg lesz távozó erről a posztról.

A legnagyobb kérdés egyelőre, hogy mi legyen a sorsa Andry Luninnak és Kikónak. Casilla még 2015-ben érkezett, már akkor is Keylor mögé. Eddig jól teljesített, amikor szükség volt rá, de igazán komoly feladatot nem kapott. Az elmúlt szezonban 17-szer védett, 18 gólt kapott.

Kiko már januárban is elgondolkodhatott volna azon, hogy új kihívásokat keres, amikor Kepa átigazolása volt a fő téma. Igaz, hogy amikor lehetőséget kap, akkor jól teljesít, de a spanyol kapus többet akarhat, hiszen még hisz magában, és a megnyert trófeák után lehet, hogy új lehetőséget, és állandó helyet keresne egy másik csapat kapujában. Azonban, mindennek ellenére januárban is maradt, sőt, továbbra is úgy tűnik, hogy bármi történik, ő nem akar mozdulni.

Így a Real Madridon, és valószínűleg Lopeteguin múlik majd, hogy mit tesz Kikóval, ha valóban érkezik a nagy igazolás, Courtois személyében.

Az ukrán válogatott, még csak 19 esztendős Lunin most érkezett a csapathoz, és hat éves szerződést írt alá. Mindez azt mutatja, hogy igazán hosszútávra terveznek a fiatal tehetséggel.

Amennyiben Courtois érkezik, akkor nagyon úgy tűnik, hogy Lunin kölcsön lesz adva, míg Keylor vagy Casilla marad 2. számú kapusnak a belga mögé, Luca pedig távozhat, lehet, hogy éppen apjával a Juventushoz…

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend