Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-07-17 17:44 Tromposch Ádám as.com
Zidane és fia is a Juventushoz kerül? Egyéb hírek

A Libertad Digital legfrissebb hírei szerint a Juventus Cristiano Ronaldo megszerzése után szeretné Torinóban tudni Zidane-t, illetve fiát is, aki jelenleg a Real Madrid 3. számú kapusa.

A francia mester lassan két hónapja köszönt el a klubtól, miután májusban még Bajnokok Ligáját nyert a csapattal. A terve pedig az volt, hogy mielőtt más csapathoz kerülne, szabadságra megy, pihen, tanul, fejlődik és feltöltődik. Azonban ha hihetünk a híreknek, akkor hamarabb visszatérhet a futball világába, mint arra bárki is számított volna.

A Juventus ugyanis szeretné őt megszerezni, egyfajta asszisztensi, tanácsadói szerepet szánva a francia edzőnek. Méghozzá nem később, mint október. Ez a pozíció kapocs lenne a játékosok és a vezetőség között. Ráadásul már a Juventus keretét erősíti Cristiano Ronaldo is, akit természetesen kiválóan ismer Zidane.

A pletykák alapján úgy tűnik, hogy a Juventus nem csak Zidane-t igazolná le, hanem a fiát, Lucát is. Luca jelenleg a Real Madrid 3. számú kapusa, ám most, hogy Andriy Lunint is leigazolta a csapat, ráadásul folyamatosak a hírek arról, hogy Courtois is Madridban köt majd ki, ezért Luca helyzete bizonytalanná vált a klubnál. 

Az AS rögtön fel is vette a kapcsolatot a Juventus egyik vezetőjével, ott pedig egyelőre azt közölték a spanyol sportlappal, hogy nem áll szándékukban Zidane alkalmazása, ahogy Luca átigazolása sem. Az olasz forrás még azt is hozzátette, hogy erre a pozícióra már ott van nekik a korábbi Juve-legenda, Pavel Nedved, így nincs szükségük új emberre.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend