Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-07-17 08:10 Realista24 as.com
Zidane Marcelo miatt nem akarta leigazolni Neymart Egyéb hírekNyilatkozatok

Egy brazil újságíró, név szerint Andre Rizek azt állítja, hogy ő tudja, hogy miért nem akarta a csapatban látni Neymart Zidane. Andre egy vacsorán vett részt az elmúlt napokban, ahol jelen voltak olyan személyek is, akik jól informáltak a Real Madrid belső ügyeit illetően.

„Tegnap kaptam egy hírt Zidane egyik barátjától, aki együtt vacsorázott vele azokban a napokban, mielőtt elhagyta a Real Madridot” – kezdte Rizek a Brazil Sport TV-nek.

„Az este során Zidane elmondta neki a véleményét Neymar esetleges érkezését illetően. Zidane ezen barátja azt mondta nekem, hogy a francia nem örült az ötletnek, mert Marcelo és Neymar nem tudtak volna együtt játszani, kivéve a kisebb csapatok ellen. Zidane tisztában volt vele, hogy a két játékos a pálya ugyanazon oldalán játszanak, így nem fogadta el Neymar érkezését.”

Vajon Neymar újra célpontba kerülése oka lehet Zidane távozásának?

Három héttel a lemondása előtt, május 11-én Zidane a következőket mondta egy sajtótájékoztató keretében; „Nem kértem Neymart”. A francia sikeredző lemondását követően az újságírók – és a szurkolók is – egyaránt próbálják összerakni a kirakós darabjait, hogy vajon mi vezethetett eddig a döntésig.

Ronaldo eladása, Bale marasztalása, Neymar leigazolása, kapuskérdés… ezek mind-mind egy ok lehet, de egyúttal lehet, hogy mind csak indok, hogy végre magyarázatot kapjunk Zidane távozására. Egy biztos, egyre több jel utal arra, hogy elvették tőle a csapat irányítását.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend