Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-07-22 13:54 Tromposch Ádám realmadrid.com
Íme az előszezon mérkőzéseinek menetrendje Egyéb hírek

A Real Madridnál már lassan egy hete tart a felkészülés, és hamarosan jönnek a mérkőzések is a Lopetegui-csapat számára.

A BL-címvédő az International Champions Cup keretein mutatkozik be az új szezonban. Először majd augusztus elsején játszanak Benzemáék, amikor a Manchester United lesz az ellenfél, Miamiban, a Hard Rock Stadionban. Ez a találkozó magyar idő szerint 02:00-kor kezdődik majd.

Ezt követően a Juventus ellen lép pályára a csapat, augusztus 5-én, az összecsapás helyszíne pedig Landover, Maryland, FedEXField. Magyar idő szerint ezt a meccset 00:00-tól rendezik meg.

Végül augusztus 8-án a szintén olasz Roma együttesével méri össze erejét a klub, melynek helyszíne New Jersey, East Rutherford, Metlife Stadion. Ezt a mérkőzést pedig magyar idő szerint 02:00-tól rendezik meg.

Augusztus 15-én pedig már igazi tétmeccs jön, amikor az ősi rivális Atl. Madrid ellen lép pályára a csapat, az Európai Szuperkupáért, Észtországban, Tallinnban.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend