Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-08-21 08:31 Realista24 realmadrid.com
Bale: „Nagyon várjuk az előttünk álló szezont” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Getafe elleni győzelem után Lopetegui mester mellett, a második gól szerzője Gareth Bale, a remek teljesítményt nyújtó Nacho, valamint Marco Asensio is elmondta véleményét a látottakról.

Gareth Bale

„Jól érzem magam, a gólomon kívül a legfontosabb, hogy győztünk és tovább fejlődtünk mint csapat. Nagyon várjuk az előttünk álló szezont. A célunk, mint minden évben az, hogy megnyerjünk minden sorozatot, amiben érdekeltek vagyunk, és mindent bele fogunk adni ennek érdekében. Az új igazolások nagyon gyorsan beilleszkedtek. Tárt karokkal fogadtuk őket, és remélem, hogy elérhetőek lesznek a közeljövőben.”

Marco Asensio

„Fontos volt, hogy győzelemmel kezdjünk és hogy elégedetten jöjjünk le a pályáról a teljesítményünk miatt. Jól teljesítettünk és ez az út az, amin tovább kell haladnunk a bajnokságban. Gyorsan továbbléptünk a Szuperkupán. Ez egy másik sorozat, és nagyon izgatottak vagyunk a szezont illetően. Jó meccsünk volt, most pedig már a következő meccsre fordítjuk a figyelmünket. Nagyszerű csapatunk van, jól dolgozunk, ez pedig látszódott a pályán is.”

Nacho

„Boldogok vagyunk a győzelem miatt. Jól akartunk kezdeni, és úgy mentünk ki a pályára, hogy az elejétől győzni akartunk. A csapat átkapcsolt és nagyon komoly teljesítményt hozott le. Nyerni akartunk és jól kezdeni a szurkolóink előtt. Ambiciózus csapatunk van, és mindig többet akarunk. Kontrolláltuk a mérkőzést, és elégedettek vagyunk a játékkal. Folytatnunk kell és ugyanezzel a magabiztossággal kell játszanunk.”

„Védekezni és megakadályozni a gólokat, ez a feladatom. Nagyon jó teljesítményt nyújtottunk csapatként, különösen hátul. Döntő fontosságú, hogy ne kapjunk gólt, mert tudjuk, hogy a másik oldalon meglesznek a lehetőségeink. Fantasztikus csapatunk van, és nagyon magabiztosak vagyunk.”

„Örülök Carvajal góljának. Bale esetében nem arról van szó, hogy Cristiano örökébe kell lépnie. Cristiano úgy ment el, hogy egy egész érát határozott meg. Bale egy kulcsfontosságú játékosunk, és sok trófeát nyert már itt, és nincs már mit bizonyítania. Mindenki tudhatja, hogy lehet rá számítani, és biztos vagyok benne, hogy jól fogja folytatni. A szurkolók teljesen Bale mögött vannak, és ő pedig boldog Madridban. Van néhány fantasztikus támadónk.”

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend