Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-09-12 15:09 e.gergo realmadrid.com
Tovább folytatódik a Real Madrid és a Sanitas együttműködése Egyéb hírek

A Sanitas egészségügyi szolgáltatást nyújtó cég vezérigazgatója, Iñaki Ereño, valamint a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez meghosszabbították a két intézmény közti szerződést, a Sanitas így még további három esztendőn át fog felelni a klub kötelékében álló játékosok egészségügyi és rehabilitációs ellátásáért. 

A hivatalos sajtóközleményben kiemelik, hogy a Sanitas a lehető legmodernebb eszközökkel és kezelésekkel biztosítja a legmegfelelőbb orvosi ellátást a Real Madrid labdarúgói számára, hozzátéve, hogy egy új szolgáltatással is bővül a Real Madrid labdarúgói, kosarasai, illetve azok családtagjai számára biztosított portfólió, így többek közt már videókonzultációk segítségével is kikérhetnek orvosi szakvéleményt a panasszal rendelkezők majd. A Sanitas vezérigazgatója, Iñaki Ereño így nyilatkozott az új szerződés aláírása után: „Megtiszteltetés, hogy továbbra is egy ilyen karizmatikus csapat egészségével foglalkozhatunk. Ezzel a szerződéshosszabbítással a Sanitas a továbbiakban is a Real Madridéval azonos erőfeszítésekkel és áldozatokkal fog dolgozni. Sok sikert kívánunk a Real Madrid különböző csapatainak”.

A Sanitas klinikáról a szurkolók és a játékosok körében is megoszlanak egyébként a vélemények. Ha hinni lehet a híreknek, akkor nem egy olyan játékos volt a közeli és távoli múltban egyaránt, akik inkább magánorvoshoz fordultak sérüléseik, panaszaik alkalmával.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend