Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-09-14 15:40 e.gergo realmadrid.com
Lopetegui: „Nem lep meg Benzema teljesítménye, nagyszerű labdarúgó, jó korban és jó formában van” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Real Madrid a spanyol bajnokság negyedik fordulójában az Athletic Bilbao otthonában lép majd pályára, és ahogyan az a mérkőzés előtti napon lenni szokott, a trénerek megtartották meccs előtti sajtótájékoztatójukat is. Julen Lopetegui, a Real Madrid vezetőedzője így nyilatkozott a baszkok elleni, szombat esti (20:45, Spíler 1) összecsapás előtt:

„Tudjuk, mire lehet számítani olyankor, amikor válogatott szünet van. A játékosok akkor csatlakoznak újra a csapathoz, amikor éppen tudnak, és igyekszünk a rendelkezésre álló rövid időből a lehető legtöbbet kihozni a bajnokságra való felkészülés során. Nagyszerű meccs vár ránk, izgalmas lesz és sokat követel majd tőlünk. Egy fantasztikus stadionban játszunk majd, egy olyan ellenféllel szemben, akik két hete erre a meccsre készülnek, ránk várnak. Ahhoz, hogy győztesen jöjjünk ki a párharcból, készen kell állnunk arra, ami ott vár majd ránk. Egy jó Bilbaóra számítunk, egy olyan csapatra akik a játékukkal megkövetelik tőlünk a maximális teljesítményt. Nagyon jól felkészültek erre a meccsre, és biztosan nagyon jól kell dolgoznunk azért, hogy legyőzhessük őket”.

A keret forgatása: „A Roma elleni mérkőzés már közeleg, de most csak a Bilbaóra gondolunk. Energiával tele kell a meccsekre érkeznünk. Figyelembe kell vennünk az aktuális körülményeket, de nagyon fontos lesz ez a Bilbao elleni bajnoki, és igyekszünk megtalálni a legjobb módot a győzelemre. A keretben 24 fix kezdőjátékosom van, bárki ott lehet a kezdőcsapatban. Minden meccsre igyekszünk a legjobb opciót megtalálni. Természetesen ahogy jön egyik meccs a másik után, lesznek játékosok, akik több lehetőséget kapnak, és lesznek akik kevesebbet. Úgy gondolom, hogy kiegyensúlyozott a csapatunk, és felkészültek vagyunk a szezon adta kihívásokra”.

Spanyol bajnoki meccs az Egyesült Államokban: „Erről már elmondtam korábban a véleményemet, nem támogatom ennek a megvalósulását. Mindegyik csapatnak ugyanott kell játszania, hogy a verseny kiegyensúlyozott lehessen”.

Benzema, Bale és az egyéni díjak a játékosok számára: „Nem lep meg, amit nyújt, nagyszerű labdarúgó, aki csúcsformában van, jó korban és jó állapotban. Szeretnénk, ha tovább folytatná ezt a munkát, vagy ha akár még jobb lenne. A játékosok azok, akik végső soron legyűrik az elénk gördülő akadályokat. Bale nagyszerű formában tért vissza a válogatott meccsekről, vasárnap volt a legutolsó meccse, így volt ideje pihenni. Ami az egyéni játékoselismeréseket illeti, ezeket nem annyira szeretem, de ha már lennie kell ilyeneknek, jobban örülök, ha az én játékosaim kapják”.

Ceballos és Asensio: „Dani nagyon felkészülten tért vissza, és megragadta az előszezon adta lehetőségeket. A kemény munka mindig meghozza a gyümölcsét, ő is nagyszerűen kezdte a szezont. Most már csak a folyamatosságra kell törekednie, de jó úton jár. Marco sok percet kapott nálunk a csapatban, mind a bal oldalon, mind pedig a jobbon. Nagyon mozgékony játékos, és jól is lő kapura. Ez az egyik nagy erőssége”.

Zidane lehet folytatja az edzősködést, a legfrissebb hírek szerint a Manchester Unitedben: „Ha újra edző szeretne lenni, akkor az az ő döntése, és ez természetesen nagyszerű hír, mert egy remek edzőről beszélünk”.

A válogatottak: „Nem csak a spanyol válogatottban vannak játékosaink, hanem sok más ország csapatában is. Mindannyiukat ugyanúgy kezeljük. Igyekszünk felmérni az állapotukat, a Real Madrid előtt álló aktuális mérkőzést, és ezek alapján döntünk a csapat összeállításáról. A hat játékosunk, aki a spanyoloknál játszott, nagyon jó volt. Szorítunk érte, hogy egészségesen térjenek vissza a játékosaink a válogatott szünetről, ez mindig is így volt. Néhányan ilyenkor fáradtabbak, mint mások”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend