Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-09-15 15:35 e.gergo realmadrid.com
Hivatalos az Athletic elleni keret, a csapat már meg is érkezett Bilbaóba Spanyol Bajnokság

A válogatott szünet után ismét a spanyol bajnokságé a főszerep: a Real Madrid idegenben, az Athletic Bilbao otthonában lép ma este pályára a spanyol bajnokság negyedik fordulójában, az eddigi három fordulón három győzelmet bezsebelve.

A ma esti mérkőzést kivételesen nem a Spíler 2, hanem testvércsatornája, a jóval nagyobb lefedettséggel bíró Spíler 1 közvetíti majd kis hazánkban. A Real Madrid száz százalékos mérleggel, három győzelemmel érkezik a negyedik fordulóra, míg a Bilbao egy győzelemmel és egy döntetlennel várja az összecsapást (miután harmadik meccsük a Rayo Vallecano elhalasztásra került). Eduardo Berizzo, a Bilbao vezetőedzője így nyilatkozott az összecsapás előtt: „Bátornak kell lennünk, és hinnünk kell a munkánkban, ha egy ekkora csapat ellen játszunk, mint a Real Madrid”. A Bilbao a nyáron a PSG-ből (Yuri Berchiche), az Eibarból (Dani García és Ander Capa) és az FC Viitorulból (Cristiano Ganea) is erősített, és Berizzo is új arc a kispadon a baszkoknál, a  2017 novemberében prosztatarákkal diagnosztizált szakember tavaly a Sevillát irányította, amíg nem menesztették a kispadról, majd hosszabb pihenés után, idén május végén a Bilbao vezetőedzője lett.

Julen Lopetegui húsz játékost nevezett a Bilbao elleni utazó keretbe: Kapusok: Keylor Navas, Courtois és Casilla. Védők: Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Nacho, Marcelo és Odriozola. Középpályások: Kroos, Modric, Casemiro, M. Llorente, Asensio, Isco és Ceballos. Támadók: Benzema, Bale, Lucas Vázquez és Mariano.

A Királyi Gárda játékosai és edzői stábja a ma kora délutáni órákban érkezett meg Bilbaoba, egy órás repülőutat követően. A játékosok szokásukhoz híven meg-megálltak néhány szerencsés szurkolóval közös fotót készíteni, illetve autogramokat osztani a repülőtéren, majd a Bilbao Nervión hotel felé vették az irányt, ahonnan a mai meccs megkezdése előtt pár órával indulnak majd a San Mamés stadionba. A szerencsésebb szurkolók a meccs előtti hivatalos autogramosztó szeánszon Marianóval és Odriozolával találkozhattak ma délután.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend