Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2018-09-16 10:48 e.gergo realmadrid.com
Isco: „Az egy pont jobb, mint a semmi, de többet érdemeltünk volna” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság

A Bilbao elleni döntetlen után Isco és Kroos is nyilatkoztak:

Isco „A San Mamés egy nehéz helyszín, az Athletic megnehezíti az életedet, és majdnem az egész pályán szoros emberfogás van. Korán kaptunk egy gólt, és a második félidőben szerintem többet érdemeltünk volna. Egy ponttal megyünk haza, nem ez az ideális eredmény számunkra, de jobb, mint a semmi. A versenyszellemünk továbbra is ott van bennünk, ezt mindenki láthatja. Zsinórban három meccset nyertünk meg ezelőtt, és ma egy nagyon kemény ellenféllel néztünk szembe”.

„Talán hiányzott belőlünk egy kis türelem és pontosság a támadásoknál, de teljes mértékben megbízunk ebben a csapatban. A mai mérkőzés megkövetelte tőlünk, hogy jól tartsuk meg a labdát, mozgassuk meg az Athleticet, és keressünk lyukat a védelmükben. Ezt meg is találtuk többször, de a pálya támadó harmadában hiányzott most a minőség”.

„Elég figyelemre méltó a csapaton belüli verseny nálunk, és egy ilyen hosszú szezonnal magunk előtt, mindenkire szükségünk van a keretben. Készen kell állnunk, és folyamatosan fejlődnünk kell. Az első fejes gólomat a debütálásomkor szereztem öt évvel ezelőtt, és most ezt megismételtem, már nem tartozik a fejelés kifejezetten az erősségeim közé”.

„A figyelmünket most a Bajnokok Ligája felé kell irányítanunk, a BL igazán a mi versenyünk, és szeretnénk a lehető legjobb rajtot adni a szezonnak abban a versenysorozatban is”.

Toni Kroos „Tetszett a poszt, ahol ma játszottam, korábban is volt már rá példa, hogy ott számított rám a csapat. Megszerzem a labdát, és a passzolási képességeimmel igyekszem mozgásba lendíteni a csapatot. A San Mamés egy nehéz helyszín, ezt a korábbi szezonok során is megtapasztaltuk. Az Athletic már egész magasan nyomást gyakorol rád, és agresszívan játszik. A Bilbaónak vannak olyan játékosai, akik gyorsan képesek kontrázni, és akik megnehezíthetik a dolgodat. Végül sikerült áttörnünk a falukat”.

„Igyekeztünk hátulról kijátszani a labdát, és a második félidőben sokkal jobb teljesítményt is nyújtottunk, a labdával és anélkül egyaránt. Helyzeteink is voltak, és akkor már ritkábban veszítettük el a labdát is a második félidőben, ami jó dolog. Fejlődött a játékunk, és kerestük a három pontot. A helyszínt tekintve jó eredményt értünk el, és még most sem gondolom, hogy ebben a szezonban lett volna olyan meccsünk, amin gyengén teljesítettünk”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend